Onze Montageservice biedt je de onderstaande diensten aan voor werkzaamheden op het gebied van sanitair en keukens.

Bekijk alle werkzaamheden voor sanitair en keukens

Sanitair monteren

Sanitair monteren Montageservice | HORNBACH

Goed gehumeurd aan de nieuwe dag beginnen? Geef je badkamer een nieuwe look die bij jou past en begin je dag goed! Of je nu een nieuwe badkuip wilt met nieuwe kranen, badkamermeubels, spiegelkasten of een douche in je douchecabine, de bij onze Montageservice aangesloten professionals voeren de montage en installatie uit van alle soorten sanitair. Vereiste extra services zijn ook mogelijk. Onze professionals monteren je sanitair, zonder opmeten, voor een vaste prijs.

Complete badkamerrenovatie

Complete badkamerrenovatie Montageservice | HORNBACH

De badkamer is dé plek om jezelf 's ochtends en 's avonds te verzorgen. Daarom is het belangrijk dat je badkamer een ruimte is waar je tot rust kunt komen. Biedt jouw badkamer dit niet? En is hij toe aan een complete badkamerrenovatie? Ook dat kun je laten uitvoeren door de bij onze Montageservice aangesloten professionals. Advies, planning en montage, samen met onze vakmensen in drie stappen naar jouw droombadkamer!

Keuken monteren

Keuken monteren Montageservice | HORNBACH

Kan de keuken wel een opknapbeurt gebruiken, maar weet je zelf niet goed hoe je dit kunt doen? Onze aangesloten professionals van de Montageservice voeren de keukenmontage voor je uit! Hieronder vallen het monteren van onder- en bovenkasten, het monteren van inbouwapparatuur en het aansluiten daarvan. Ook de montage van het werkblad met kookplaat, spoelbak en kraan is voor hun geen probleem.

Laat je project uitvoeren door een professional!

Heb je geen tijd om thuis te klussen? Of heb je niemand die je helpt bij het monteren van je nieuwe keuken of het uitvoeren van een complete badkamerrenovatie? Met HORNBACH kun je je project tóch realiseren. Als je vragen hebt over onze Montageservice of je wilt hier gebruik van maken, dan kan je dit doen door contact op te nemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Geef bij je aanvraag de volgende informatie aan:

  • reden van het contact* (bijvoorbeeld algemene informatie, advies, opmeetverzoek)
  • gegevens over je dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging*
  • persoonlijke gegevens (aanhef, titel, voornaam*, achternaam*)
  • adres (straat, huisnummer, toevoeging, postcode, plaats)
  • contactgegevens (e-mailadres*, telefoonnummer, mobiel nummer)

De medewerkers van jouw dichtstbijzijnde vestiging nemen per omgaande contact met je op.

De met * gemarkeerde gegevens hebben wij nodig om je aanvraag te kunnen verwerken. Je gegevens worden doorgestuurd naar de dichtstbijzijnde vestiging. Informatie daarover vind je in onze privacyverklaring.

Wij voeren ook deze projecten bij je uit