0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-07-22 om 23:01 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Voordelen zwembaden met stalen wand

Leestijd 2 min.
Voordelen zwembaden met stalen wand | HORNBACH!

Harde wand, ruim bassin! Zwembaden met een stalen wand zijn zeer geliefd omdat ze bijzonder stabiel zijn en daardoor ook tegen een stootje kunnen.

Voordelen van zwembaden met een stalen wand

Een groot voordeel van stalen zwembaden is dat ze zowel kunnen worden opgebouwd als gedeeltelijk of geheel worden ingebouwd. Als je een zwembad met een stalen wand ingraaft, moet de stalen wand overigens minimaal 0,4 mm dik zijn.

  • Zwembaden met een stalen wand zijn relatief voordelig ten opzichte van andere soorten zwembaden. Met een paar helpende handen zijn ze gemakkelijk op te bouwen. En vooral kant-en-klare inhangfolie maakt de montage gemakkelijker. Meestal hoeven de stalen wanden niet vastgeschroefd te worden. De montage vindt vaak plaats door aluminium insteekprofielen met elkaar te verbinden.
  • Bij ons krijg je de binnenfolie overigens met wigverbindingen waardoor je de folie kunt monteren en verwijderen zonder de leuning te hoeven verwijderen. Dat is heel belangrijk als je randstenen rond het zwembad wilt gebruiken.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH