0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-07-22 om 22:10 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Voordelen opblaasbare zwembaden

Leestijd 3 min.
Voordelen opblaasbare zwembaden | HORNBACH!

Lekker spetteren zonder gedoe. Opzetten, klaar en de waterpret kan beginnen. Fast Set-zwembaden zijn heel makkelijk op te zetten en doen daarom hun naam alle eer aan. Vooral ongeduldige jonge waterratten krijg je niet meer naar binnen als er ineens een zwembad in de tuin staat.

Voordelen van Fast Set-zwembaden

Goed, een zwembad is cool. Maar aan het plezier hangt meestal ook een fors prijskaartje. Een Fast Set-zwembad is de voordelige manier om voor jezelf en/of je geliefden de droom van een eigen zwembad in de tuin te verwezenlijken. Naast de prettige prijs hebben opblaasbare zwembaden nog meer voordelen. We hebben er hier een paar van op een rijtje gezet.

  • Deze zwembaden kenmerken zich door hun eenvoudige en snelle installatie.
  • De zijwanden bestaan uit slijtvast 3-laags pvc en polyester.

Zwembad Fast Set pool | HORNBACH!

Tip

Er wordt wel aangeraden een zeil onder het zwembad te leggen om te voorkomen dat het beton het zwembad beschadigt als in het zwembad bijvoorbeeld wild gespeeld wordt.

Tips voor het opzetten van een opblaasbaar zwembad

  • Welke ondergrond is geschikt voor Fast Set-zwembaden? Voor opblaasbare zwembaden is bijna elke vlakke ondergrond geschikt. Een zandbodem wordt afgeraden omdat deze de neiging heeft om te bewegen onder het zwembad. Gebruik liever samengeperste aarde om de bodem te nivelleren. Als het zwembad op een onregelmatige ondergrond staat, veroorzaakt dat spanningen en bestaat het gevaar dat het zwembad beschadigt.
  • Maken zulke zwembaden het gazon kapot? Onder het bad kan schade aan het gazon ontstaan als gevolg van het gebrek aan licht en het gewicht van het zwembad.
  • Hoeveel water moet er in het zwembad? Maximaal 80% van de capaciteit. Als je de maximale capaciteit van het zwembad overschrijdt, kan dit schade veroorzaken.
  • Met hoeveel druk moet ik het zwembad oppompen? Pomp de ring op tot de bovenste ring rond is en hard wordt. Pomp hem niet te hard op, anders ontploft de ring of gaan de naden stuk, vooral als het materiaal door de zon verwarmd wordt.
  • Moet ik het Fast Set-zwembad ’s winters afbreken? Ja, als de temperatuur lager is dan 7,5 °C.
  • Hoe vaak moet ik het water vervangen? Dat hangt er van af hoe vaak het zwembad gebruikt wordt, of het wordt afgedekt en of de juiste dosering aan chemicaliën gebruikt is.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH