0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 08:35 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Led-panelen kiezen

Led-panelen kiezen

De nieuwe ster aan de led-hemel! Elegant, individueel te regelen en uitgerust met de modernste, energie-efficiënte led-technologie. Led-panelen zijn de nieuwe trend!

Alle voordelen van led-panelen op een rij

  • Moderne, energie-efficiënte led-technologie (60% energiebesparing).
  • Langere levensduur in vergelijking met gebruikelijke verlichting, zoals gloeilampen of halogeenlampen.
  • Individueel te regelen via de bijbehorende afstandsbediening, je smartphone of tablet.
  • Ideaal voor de verlichting van ruimten, omdat de verlichting niet-verblindend is.
  • Het ultradunne ontwerp (8 mm) is bijzonder geschikt voor alle verlaagde plafonds en systeemplafonds.

Led-paneel Dynamic White

De lichtkleur van deze paneelverlichting kan dynamisch aan jouw voorkeur aangepast worden. Van warm wit tot koud wit (3000 tot 6000 K). Ons assortiment biedt paneelverlichting in verschillende formaten en vormen. Voor het verlichten van woonkamers, gangen, kinder- of badkamers zijn kleinere led-panelen (300 mm) zeer geschikt. Voor kantoren en dokterspraktijken zijn grotere modellen vanaf 620 mm juist weer ideaal, omdat deze voor een optimale verlichting van de werkplek zorgen.

Led-paneel Dynamic Color

Met deze paneelverlichting kan je jouw huis met maximaal 16 miljoen verschillende kleuren sfeervol verlichten om zo de juiste accenten te creëren voor elke situatie en ruimte. Ons assortiment biedt twee verschillende formaten: het led-paneel Dynamic Color van 300 mm en het led-paneel Dynamic Color van 620 mm.

Volledige flexibiliteit dankzij wifi-besturing!

Bedien je verlichting gemakkelijk vanuit je luie stoel! Led-panelen kun je eenvoudig bedienen met Android of iOS via wifi. Daarvoor hoef je alleen maar de wifi-box met je WLAN te verbinden. Vervolgens kun je de verlichting heel eenvoudig, individueel en flexibel regelen via de geconfigureerde app op je mobiele telefoon of tablet.

Heb je thuis geen smartphone of tablet? Geen enkel probleem!

De nieuwe led-panelen zijn ook heel eenvoudig te regelen met de bijpassende afstandsbediening, een dimmer of een wandcontroller. Bovendien bieden wij je met het led-inbouwframe en kabelbevestigingen voor plafondlampen nuttige montagetoebehoren voor je nieuwe kamerverlichting.

Control Dynamic en Dimming afstandsbediening

Hier vind je de passende afstandsbediening voor je led-paneel. Met de Control Dynamic White afstandsbediening kun je de verlichting in vier lichtzones traploos regelen tussen warm wit (3000 K) en koud wit (6000 K). Bij de Control Dynamic Color afstandsbediening zijn meer dan 16.000.000 kleuren mogelijk in vier lichtzones.

Met de afstandsbediening kunnen vier verschillende zones worden aangestuurd die elk meerdere lampen kunnen bevatten. Voor elke zone kunnen er maximaal drie verschillende instellingen worden opgeslagen.

Wandcontroller

Met de Wall Control Dynamic White kun je alle Dynamic White-producten in vier verschillende zones aansturen en voor elke zone twee verschillende instellingen opslaan. De Wall Control Dynamic Color is de perfecte wandcontroller voor alle Dynamic Color-producten, waarmee je eveneens vier verschillende zones kunt aansturen. Bij dit product kunnen er voor elke zone vier verschillende instellingen worden opgeslagen. Zo heb je voor elke situatie het perfecte licht!

Voor de installatie heb je een gewone wanddoos met een diameter van 60 mm nodig en voor de elektrische voeding een netaansluiting van 230 V en 50 Hz. Het product is niet bedoeld voor het inbouwen in schakelpanelen.

LET OP! Bij meer dan één inbouwdoos of andere lichtschakelaars moeten de inbouwdozen verplaatst worden.

Led-inbouwframes

Montageklemmen voor bevestiging in het plafond zijn bij de leveringsomvang inbegrepen. Voor het inbouwen van plafondlampen heb je tevens een inbouwframe nodig. In ons assortiment van led-inbouwframes vind je het juiste frame voor jouw led-paneel.

De paneelframes bestaan uit vier aluminiumprofielen die je aan elkaar schroeft. Aan de bovenkant bevinden zich gaten om het frame aan het plafond te schroeven of een kabelbevestiging te monteren.

Kabelbevestigingen voor plafondlampen

Als je jouw led-paneel in combinatie met een inbouwframe als hangende lamp wilt monteren, heb je de I-kabelbevestigingsset nodig. Deze bestaat uit vier individuele kabelbevestigingen.

Onze Y-kabelbevestigingsset bestaat uit twee afzonderlijke kabelbevestigingen, waarmee je langwerpige led-panelen kunt ophangen.

De maximale lengte tussen plafond en frame bedraagt 145 cm. Na de montage kun je de hoogte van de lamp zonder gereedschap traploos verstellen.

De perfecte combinatie: led-panelen en led-strips

Tip

Combineer de led-panelen met flexibele led-strips en zorg zo voor een unieke sfeer in je woonkamer. Ze zijn moeiteloos in elke willekeurige vorm te leggen en zijn dus ook zeer geschikt voor gebruik met ronde objecten.

Wit of in kleur, de keuze is aan jou. Met de led-strips bespaar je tot 80% energie en profiteer je van een zeer lange levensduur van ongeveer 50.000 uur. Alle varianten led-strips kun je bedienen met je smartphone, tablet, de afstandsbediening of wandcontroller.

4 tipy, jak vybrat LED osvětlení
naar boven