0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-06-22 om 00:24 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Philips Hue

Leestijd 3 min.
Philips hue HORNBACH

Creëer je eigen lichtsfeer met Philips Hue: het draadloze verlichtingssysteem. Met een app kun je op je smartphone of tablet je verlichting regelen. Maar wat is het precies en hoe werkt het? Kom hier alles er over te weten of lees de brochure (PDF, 1 MB) en raak geïnspireerd!

Hoe werkt het?

De Hue-lampen lijken net gewone lampen en passen in je bestaande fittingen. Het verschil is de ‘bridge’. De Hue-bridge is het brein van dit systeem. Het is de 'brug' tussen de lampen en de app op je smartphone. De bridge - het vierkante toestel - is de verbinding tussen de lampen en het internet. Stop het kabeltje in je router, download de gratis Hue-app en klaar! Wanneer je de app voor de eerste keer opent, zoekt deze naar je bridge en maakt verbinding met de lampen. Op één bridge kun je tot wel 50 lampen aansluiten. En die kun je allemaal afzonderlijk bedienen met je smartphone of tablet.

Philips Hue Starter Paket
Stappenplan HORNBACH

Wat kun je ermee?

Dankzij de app kun je met één druk op de knop de lampen aan- of uitzetten of van kleur veranderen. Stem het licht af op je stemming of de sfeer die je graag in huis wil. Hue biedt ook lichttherapieën om je bijvoorbeeld beter te concentreren, het juiste licht om in te lezen of juist te ontspannen. Je kunt het slimme verlichtingssysteem ook als wekker gebruiken. Hue laat je lampen geleidelijk van tint veranderen, zodat je op een natuurlijke manier gewerkt wordt. Synchroniseer je licht met je favoriete muziek, tv of gameconsole. Je kunt zelfs de kleur uit een foto van bijvoorbeeld de zonsondergang gebruiken als tint van de verlichting van je slaapkamer.

Een aantal voordelen op een rij:

  • Op afstand bedienbaar: als je op vakantie bent, kun je laten lijken alsof je thuis bent of als je niet in het donker thuis wilt komen, zet je de verlichting vast aan.
  • De juiste verlichting voor de juiste setting. Voor elk moment een eigen lichtsfeer. Van gedimd, sfeervol licht voor een gezellige borrel, tot feller licht omdat je nog een klus af wilt maken.
  • Vanaf de bank of stoel je verlichting regelen, zonder wéér op te staan.

  • Hue inspiratie HORNBACH
  • Hue inspiratie HORNBACH
  • Hue inspiratie 3
  • Hue inspiratie HORNBACH
  • Hue inspiratie HORNBACH
van

Wat je nog meer moet weten over de technologie

Philips Hue kleurtemperatuur HORNBACH

Elke draadloze LED-lamp van het hue-systeem beschikt over een speciale technologie. De lampen kunnen verschillende tinten wit uitstralen, van warm geel tot levendig blauwwit. Elke kleur in het spectrum kan worden gecreëerd.

Hue werkt in het ZigBee-netwerk: een energiezuinige, veilige en betrouwbare technologie waarmee je de lampen kunt bedienen. Bovendien kun je hiermee draadloos software- of firmware-updates voor je lampen uitvoeren.

Ook als je niet thuis bent, kun je je verlichting bedienen. Zo kun je laten lijken alsof je wel thuis bent. Of je kunt de lampen vast aanzetten, zodat je niet in een donker huis thuiskomt. Met een hue-account heb je via een webbrowser of de app overal ter wereld toegang tot jouw draadloze lampen.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH