0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 14:33 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Actueel

Geef een KWF-lichtje cadeau

Geef een KWF-lichtje cadeau

Iets liefs doen voor iemand? Geef een lichtje cadeau. Zo laat je weten dat je aan iemand denkt. En je steunt KWF.

Het lichtje met een boodschap

Het KWF-lichtje: een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander. Een liefdevol gebaar voor bijvoorbeeld je vriend, je vader of je behulpzame buurvrouw. Of geef het lichtje aan iemand die wat liefs voor jou deed en die het nu even wat moeilijker heeft. Geef het persoonlijk, als verrassing via de post of als pakje onder de boom.

Je koopt het lichtje gemakkelijk online of in een van onze vestigingen. En wist je dat je met elk lichtje het KWF steunt? Van ieder lichtje gaat €3,50 naar KWF en draag je bij aan goede zorg en levensreddend onderzoek. Hierdoor gaan er nog meer euro’s naar onderzoeken waardoor we steeds meer leren over kanker. Zodat elke kankerpatiënt de beste behandeling krijg, de overlevingskans verder stijgt en iedereen de juiste zorg en ondersteuning krijgt om zoveel mogelijk uit het leven te halen.

Nederland geeft licht.

De lampion met een diameter van 15 cm is gemaakt van wit rijstpapier en bevat een ledlamp. De lampion is verpakt in een schitterende cadeau verpakking. Je krijgt het thuisgestuurd in een verzenddoos met daarin de cadeauverpakking zodat je de cadeau verpakking zelf kan personaliseren. Aan wie geef jij een lichtje?

  • 
				KWF lichtje l HORNBACH
  • 
				KWF lichtje l HORNBACH
  • 
				KWF lichtje persoonlijke boodschap l HORNBACH

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven