0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-07-22 om 21:42 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Kerstcadeaus voor de Doener

Leestijd 5 min.
Kerstcadeaus voor de Doener | HORNBACH

De handigste kerstcadeaus voor onder de kerstboom vind je bij HORNBACH. Want voor elke Doener hebben wij de beste kluscadeaus!

Kerstcadeaus kopen

Jouw Doener heeft een groot project voor ogen? Daar hoort natuurlijk het juiste gereedschap bij! Wij hebben een groots assortiment aan snelle machines, mooie bbq's en handig gereedschap. Wat het project ook gaat worden, ook voor kerstcadeaus kan je bij ons terecht!

Benieuwd? Kijk verder en scoor de leukste cadeaus voor onder de kerstboom!

Kerstcadeaus voor de Doener
Kerstcadeaus voor de Doener

BBQ's voor de grillmasters

Barbecueën alleen voor in de zomer bedoelt? Zeker niet! Ook in de koudste periode van het jaar kan je prima buiten grillen. En of je nu een tuin hebt, balkon of terras, er is altijd wel plek voor een barbecue!

Benieuwd wat er te halen valt? Ga voor een houtskool-bbq, een handige gas-bbq of pak uit met een kamado bbq! Denk ook aan barbecue accessoires en maak de set compleet.

Bekijk alle barbecues en accessoires en bestel eenvoudig online!

Tuinmachines voor wie nog even de handen uit de mouwen wil steken

Jouw tuin winterklaar maken? Goed plan! Blaas nog een keer de gevallen bladeren uit je tuin of snoei je heg voordat de vorst de grond raakt. Haal alvast strooizout in huis en bewapen jezelf met een sneeuwschuiver. Val je liever als een blok voor een mooie bijl? Ook alles om je haardhout mee klein te maken, hebben wij in huis.

Kortom, sla je slag bij HORNBACH!

Bekijk alle tuinmachines en tuingereedschappen en bestel eenvoudig online!

Kerstcadeaus voor de Doener
Kerstcadeaus voor de Doener

Snelle machines voor iedereen die meters wil maken

Goed gereedschap is het halve werk. En dat klopt! Met onze snelle machines maak jij met gemak meters tijdens je project. Want niets bouwt lekkerder dan een goed werkende machine waarbij het zaagsel je om de oren vliegt! Of waarmee je eenvoudig door een betonnen muur boort.

Ga los en schaf die ene boormachine, zaagmachine of schuurmachine aan! Let op dat je bijhorende accessoires erbij koopt. Wel zo handig!

Bekijk al het elektrisch gereedschap en bestel eenvoudig online!

Handgereedschap voor de klusheld(in)

Je bent niet bang om een project met beide handen aan te pakken? Mooi! Want wij hebben het beste handgereedschap al voor je klaar staan. Of je nu droomt over die perfecte handzaag, een mooie set steeksleutels of juist een handige gereedschapskoffer, HORNBACH heeft het!

En wil je al jouw handgereedschap overzichtelijk uitstallen in je kluscave? Richt je werkplaats in met een stevige werkbank of robuuste ophangkast en heb alles bij de hand!

Bekijk al het handgereedschap en bestel eenvoudig online!

Ontdek meer!

naar boven
HORNBACH