0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 01:43 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Woontrend Urban Jungle

Woontrend Urban Jungle

Levendige kleuren en sterke contrasten zetten de toon van Urban Jungle. Groene planten, in combinatie met inspiratie uit de natuur, geven jouw interieur een bruisend gevoel en energieke uitstraling. Ideaal om bij te komen en weer op te laden!

Met Urban Jungle heb je altijd een buitengevoel als je binnen zit. Je woonkamer is een oase van groene planten en bestaat uit natuurlijke elementen, palmbomen en aardse kleuren. En je balkon? Daar leg je zachte vloerkleden en kussens neer om het net zo knus te maken als binnen.

In elke hoek een plant – dát brengt jouw kamer tot leven. Groen, blauw en turquoise kleuren geven jouw ruimte meer diepte en gezelligheid. En als je dat combineert met passend behang en structuurverf, waan jij jezelf in jouw persoonlijke jungle.

Houd je van dynamisch en levendig? Dan is Urban Jungle helemaal jouw stijl. Perfect voor iedereen die van de natuur houdt!

Ontdek jouw favorieten

 Woontrends Urban Jungle | HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Woontrend Urban Jungle | HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Woontrend Urban Jungle . HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Woontrend Urban Jungle . HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 De beste groene kamerplant kiezen | HORNBACH
Bekijk de artikelen +

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Urban Jungle horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

 Hornbach
+
123456

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH-vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Meer inspiratie voor jou

naar boven