Met Urban Jungle heb je altijd een buitengevoel als je binnen zit. Je woonkamer is een oase van groene planten en bestaat uit natuurlijke elementen, palmbomen en aardse kleuren. En je balkon? Daar leg je zachte vloerkleden en kussens neer om het net zo knus te maken als binnen.

In elke hoek een plant – dát brengt jouw kamer tot leven. Groen, blauw en turquoise kleuren geven jouw ruimte meer diepte en gezelligheid. En als je dat combineert met passend behang en structuurverf, waan jij jezelf in jouw persoonlijke jungle.

Houd je van dynamisch en levendig? Dan is Urban Jungle helemaal jouw stijl. Perfect voor iedereen die van de natuur houdt!

Ontdek jouw favorieten

Industrieel Urban Jungle | HORNBACH
Bekijk het hier
EGLO Hanglamp Newtown Ø 25 cm zwart
FLAIR LED Filament lamp E27/4W peervorm warmwit
Wandklok Sylt groen 30x30 cm
PURE LIVING Schilderij met frame Green Plant Leaf I 33x43 cm

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Urban Jungle horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

Hornbach
1 2 3 4 5 6
Schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen
1
Seaweed

Kleurcode 90.17.02

2
Asphalt

Kleurcode 10.01.05

3
Deep water

Kleurcode 80.14.07

4
Nebula grey

Kleurcode 10.01.03

5
Nero

Kleurcode 20.01.07

6
Leaf green

Kleurcode 70.20.04

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies!

Meer inspiratie voor jou