0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-07-22 om 21:41 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Extra's voor zwembaden

Leestijd 3 min.
Extra's voor zwembaden | HORNBACH!

Extra’s voor zwembaden zoals tegenstroominstallaties, zwembadverlichting maar ook solardouches zorgen voor nog meer zwemplezier. Bij HORNBACH vind je tips en ideeën over hoe je je zwembad in je eigen tuin kunt upgraden. We hebben een paar voorbeelden over het upgraden van je zwembad voor je op een rijtje gezet.

Warmtepompen voor tuinzwembaden

Heeft je zwembad teveel tijd nodig om in de lente warm te worden, en aan het einde van de zomer is het water al weer te koud om in te zwemmen?
Verleng gewoon het zwemseizoen in je eigen tuin! Dat zullen vooral je kinderen leuk vinden.

Dit kun je doen met warmtepompen. Deze extra is zowel goed voor je portemonnee als het milieu. Met warmtepompen kun je tot 80% van de afgegeven energie uit de buitenlucht terugwinnen.

Warmtepompen voor tuinzwembaden | HORNBACH!

Eigenschappen van warmtepompen:

  • 15 tot 20 % meer efficiëntie dan gebruikelijke installaties
  • Eenvoudige montage en bediening
  • Robuuste en roestwerende behuizing
  • Tegen corrosie en roest beveiligde titanium warmtewisselaar
  • Geschikt voor buitentemperaturen hoger dan 10°C
  • Milieuvriendelijk koelmiddel
  • Stille compressoren

Tegenstroominstallaties voor zwembaden

Bij kleinere zwembaden kom je niet ver als je wilt zwemmen. Afhankelijk van de grootte van het zwembad ben je al na een paar slagen aan de rand aangekomen. Met een inhangbare tegenstroominstallatie kun je ook in kleinere zwembaden net zo lang en zo snel zwemmen als je wilt. Zo hoef je niet meer telkens om te keren! Op aanvraag is een steunpoot voor opbouwzwembaden verkrijgbaar.

heroteaser poolrand bier

Solardouche voor in de tuin

De zon zorgt voor zwembadplezier. Maak het mogelijk met een solardouche! Met een douche bij het zwembad bespaar je op middelen voor het wateronderhoud omdat de badgasten het zwembad minder vervuilen als ze eerst douchen. Een solardouche heeft als voordeel dat het water door de zon heerlijk wordt opgewarmd. De aansluiting op de waterleiding is mogelijk met een tuinslang of een vaste leiding.

Opmerking: voor je eigen veiligheid is de douche uitgerust met een menger; dat houdt in dat bij het opendraaien eerst koud water stroomt ter bescherming tegen brandwonden. Met de draaigreep kun je vervolgens de gewenste watertemperatuur instellen.

Verlichting voor zwembaden

Dompel je zwembad in een heel bijzonder licht. Lichtelementen in verschillende kleuren en vormen, zoals lichtbollen of lichtvierkanten geven je zwembad net dat beetje extra! Onderwaterschijnwerpers zijn geschikt om naderhand in het zwembad te hangen. Ook met onderwaterlampen die met magneten zijn bevestigd kun je het zwembad in het juiste licht zetten.

Verlichting voor zwembaden | HORNBACH!

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH