HORNBACH Vloeren ProfiService

ProfiService: voor de echte professional

We hoeven jou als professional niet te vertellen wat de basisbeginselen zijn voor het leggen van een vloer. En advies over producten, gewoon in de vestging, is zonde van jouw tijd. Want tijd is geld. En die kostbare uren van jou, die kun je het beste op de werkvloer doorbrengen. Dáár maak jij namelijk het verschil.

Precies daarom is er speciaal voor vakmannen of -vrouwen zoals jij de HORNBACH ProfiService. Via de HORNBACH ProfiService bieden we service op maat voor de professional. Heb je een complex project? Wil je extra snel geholpen worden? Zou je willen dat een vakkundig persoon eens even met je meedenkt? Met onze ProfiService bespaar je jezelf tijd én geld. Of je nu zzp'er bent, of werkt voor een groter bedrijf: wij staan voor je klaar!

Profiservice . HORNBACH

De 10 voordelen van de ProfiService

ProfiService HORNBACH

1. Eén vast aanspreekpunt

Als Profi kun je bij HORNBACH rekenen op een vast aanspreekpunt. Wanneer je je aanmeldt als Profi koppelen wij je aan een vakman met verstand van zaken, die aan een half woord genoeg heeft en een team van specialisten achter zich heeft staan. De ProfiAdviseur is iemand die je trouwens ook gewoon even kan appen om je bestelling klaar te zetten. Dan kan jij weer meteen terug naar je project! Jouw adviseur staat op werkdagen vanaf 7.00 uur voor je klaar.

2. Alles kan op rekening

Laat die portemonnee maar in je zak. Met de ProfiCard kun je op rekening kopen. Op hornbachprofi.nl heb je inzicht in je bestedingen en kun je eenvoudig de openstaande rekeningen betalen. Per maand staat er een overzicht voor je klaar. Voor je administratie wel zo handig. Voorkomen dat je medewerkers onnodige, contante aankopen doen? Vraag ook voor hen gratis ProfiCards aan.

3. Meerdere ProfiCards

Het is handig als je niet de enige bent die aankopen bij HORNBACH kan doen. Daarom kun je als zakelijke klant meerdere ProfiCards aanvragen. Zo kan jij aan het begin van de dag naar HORNBACH rijden en je collega aan het einde van de dag. Jullie hoeven niet voor elkaar om te rijden en kosten voor te schieten, of administratief onhandig te doen met contante aankopen is ook niet nodig.

4. Eigen kassa en servicebalie

Als ProfiKlant is er één plek in de bouwmarkt speciaal voor jou: de ProfiBalie. Jij hebt vast geen zin en tijd om in de rij voor de kassa te staan, achter al die hobbyklussers. Als jij je aanmeldt als Profi hoeft dat ook niet langer. Echte professionals die hun vak verstaan, meldden zich namelijk gewoon bij de ProfiBalie. Handig. Zo ben je sneller aan de beurt en kun je weer meteen terug naar jouw project! Of je drinkt eerst even een gratis bakje koffie, mag ook.

ProfiService voordelen . HORNBACH

5. Reserveren & Afhalen

Als Profi kun je voorraadartikelen op alle denkbare manieren bestellen: persoonlijk (bij de ProfiBalie), per fax, telefoon, WhatsApp of e-mail. En dan? Dan hoef je de artikelen vervolgens alleen nog maar af te halen in de HORNBACH-vestiging. En wanneer je je artikelen via onze Onlineshop bestelt, leveren wij ze heel voordelig op de door jou aangegeven locatie af. Makkelijk toch?

6. Geen aanbetaling bij je bestelling

Je hoeft pas te betalen wanneer je de artikelen die je besteld hebt mee naar jouw project neemt. Bij een bestelling vragen we namelijk geen aanbetaling. We vertrouwen jou namelijk zoals jij óns hopelijk ook vertrouwt. Bij bezorging vragen we trouwens wel om volledige vooruitbetaling in de vestiging. Maar als het niet bevalt, kan het natuurlijk gewoon weer terug.

7. Retourneren binnen 90 dagen

Nee, je hoeft niet meer heen-en-weer te rijden omdat je iets vergeten bent, nét te weinig hebt ingekocht of iets moet omruilen. Meld je aan als Profi en laad gewoon die bus of auto lekker vol. Voorraadartikelen* die je achteraf niet nodig blijkt te hebben, of die simpelweg niet aan je wensen voldoen, breng je namelijk niet gratis terug binnen 30, maar binnen 90 dagen!

* Uitzondering is: onze op maat gemaakte artikelen.

8. ProfiPack: meer kopen, minder betalen

Kortingen? Daar doen we bij HORNBACH niet aan. Geen lokkertjes, geen aanbiedingen, maar gewoon altijd gegarandeerd de laagste prijs. Voor iedereen. Elders een product goedkoper gevonden? Geen probleem, krijg je bij ons nog eens 10% extra voor de tip. Je bespaart bij HORNBACH echter wél nog extra wanneer je meer afneemt. Meer voor minder, oftewel: Volumevoordelen. Je profiteert dan van voordelige pallet- en doosprijzen.

HORNBACH Vloeren Kerkrade - de grootste in vloeren!

9. Extra service & partners

Alles voor jouw bedrijfsvoering, van je administratie tot gereedschap dat je alleen vandaag nodig hebt. Met behulp van de services en partners van de ProfiService maak jij je alleen maar druk over jouw project.

10. Een eigen website

Wil je ook profiteren van de voordelen van de ProfiService? Dan hebben we nog één voordeel: de ProfiService heeft zijn eigen website. Hier vraag je eenvoudig je ProfiCard aan en beheer je al jouw zaken!

Alles over ProfiService