0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-02-24 om 23:53 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Ventilatorkachels


8 resultaten
Top-artikel
Ventilatorkachel 2000 Watt wit
(9)
14,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Ventilatorkachel VK2001 2000 Watt
EUROM
(19)
14,20 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
EUROM Shoe Dryer 2.0 250 Watt
EUROM
(1)
35,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Je hebt 8 van 8 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Ventilatorkachels

Een ventilatorkachel kopen bij HORNBACH

De beste elektrische kachel kiezen | ventilatorkachel | HORNBACH

Op zoek naar wat warmte? Dan ben je bij HORNBACH aan het juiste adres. HORNBACH heeft een ruim assortiment in elektrische kachels, waarover ook de ventilatorkachel. De ventilatorkachel is erg populair. Dit komt met name doordat hij er lucht vaak erg snel kan verwarmen. De warme lucht blaast hij gelijk de ruimte in. Een ventilatorkachel is dus ideaal als je geen zin hebt om lang te wachten op warmte. Binnen enkele minuten zal je ruimte behaaglijk warm zijn en zit jij er warmpjes bij. Als je nog je alle opties aan het verkennen bent dan kan je ook kijken bij ons kachels en radiator assortiment. Ook hier hebben we veel aanbod in. Als je meer informatie wilt over een ventilatorkachel, kom dan langs in één van onze vestigingen. Ons personeel staat graag voor je klaar.

Waarom een ventilatorkachel?

Zoals eerder benoemd is een ventilatorkachel ideaal als je een ruimte snel wilt warm maken. Er wordt een warme lucht de ruimte ingeblazen, waardoor het snel warm zal aanvoelen. Een groot voordeel van een ventilatorkachel is dat er ook vaak een koude luchtstand op zit. Je kan dus ook een ruimte verkoelen. Ideaal bij warme temperaturen in de zomer. Een ventilatorkachel is dus in zowel de zomer, als in de winter handig. HORNBACH biedt je een mooi assortiment ventilatiekachels. Ook bieden we op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Wel zo fijn. Als je op zoek bent naar meer mogelijkheden om je huis warmer te krijgen, dan kan een betere isolatie of een goede radiator ook een oplossing zijn. Neem eens een kijkje bij onze isolatie toebehoren. Met deze toebehoren blijft de warmte beter in je huis hangen.

Start hier je verwarmingproject:

naar boven