0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 10:32 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Infrarood verwarming


19 resultaten(22 varianten)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Advies
Het beste infraroodpaneel kiezen

Het beste infraroodpaneel kiezen

Gezonder, efficiënter en direct warm. Dát zijn infraroodpanelen! Maar welke moet ik kiezen? Lees hoe deze manier van verwarmen werkt, waar je op moet letten, en welke het beste bij jou past!

Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Infraroodpaneel Mon Soleil DSP 400 Watt WiFi
3 varianten
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
EUROM Infrarood spiegel Sani 400 Watt WiFi 70x50 cm
2 varianten
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Infraroodpaneel 425 Watt wit met Wifi
(4)
89,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Infrarood straalkachel 800 Watt wit
(3)
13,95 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Infrarood rolkachel GRK-100 zwart
109,00 € * / Stuks
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
U hebt 19 van 19 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Infrarood verwarming

Infrarood verwarming kopen?

Infraroodpaneel kiezen . HORNBACH . Aan de wand of muur 3

Op zoek naar een zuinige manier om je huis te verwarmen? Met een infrarood paneel in je huis kun je bepaalde plekken in huis opwarmen en hoef je niet de hele kamer te verwarmen! Hierdoor verbruik je minder energie. Ook werkt een infrarood verwarming op elektriciteit in plaats van op gas. Deze energievorm is over het algemeen goedkoop en duurzaam. Infrarood verwarming werkt op een andere manier dan de traditionele verwarmingen. Je kunt het zien als een zon die op de aarde schijnt. De zon straalt infraroodstraling uit waardoor de aarde een aangename temperatuur creeërt om in te leven. Ditzelfde proces speelt zich op kleiner niveau af bij infrarood verwarming. Doordat deze straling afgeeft aan de objecten en meubels die in de kamer aanwezig zijn wordt het warmer. Denk maar aan een zonnestraal die jou raakt waardoor je het ineens een stuk warmer krijgt. Dit komt niet omdat de temperatuur plotseling stijgt, maar omdat de infraroodstraling jou raakt.Het verschil met traditionele verwarming en infrarood verwarming is dat bij traditionele verwarming de temperatuur in de kamer wel echt stijgt, omdat de warmte in de lucht hangt.

Waar plaats je infrarood panelen

De panelen kunnen op verschillende plekken in het huis geplaatst worden. Ondanks dat het design van het verwarmingspaneel vaak stijlvol is kun je er ook voor kiezen om ze niet in het zicht te plaatsen. Zo kunnen de panelen bijvoorbeeld aan het plafond, in de vloer of soms zelfs in de wand bevestigd worden. Een infrarood verwarming komt ook goed tot zijn recht in de badkamer. Vooral als je een kleine badkamer hebt is het handig dat je op deze manier ruimte kunt besparen. Ook op het terras wordt infrarood terrasverwarming vaak gebruikt als terrasverwarmer.

De voordelen van infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming biedt veel voordelen. Deze elektrische verwarming geeft straling af in een bepaalde ruimte. Hierdoor verspil je geen energie aan ruimtes waar je op dat moment niet bent. De infraroodstraling werkt buiten net zo goed als binnen. Denk bijvoorbeeld aan een terras dat verwarmt kan worden door infrarood terrasverwarming. Een ander voordeel is de gevoelstemperatuur die hoger ligt dan de temperatuur die op de thermostaat staat. Daarnaast wordt fossiele brandstof steeds duurder en schaarser, waardoor het voordeliger kan zijn om over te stappen van een cv ketel naar elektrische verwarming. Wil je graag meer informatie over infrarood verwarming? Dan helpt HORNBACH je graag verder. Kom langs in onze vestiging en vraag ons personeel. Zij kunnen jou alles vertellen over ons assortiment. Ook helpen we je graag online verder. Bekijk onze pagina over infrarood panelen.

De beste infrarood verwarming bestel je eenvoudig online

Wil je je infrarood verwarming zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven