0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 20:05 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Keramische kachels


11 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Top-artikel
Keramische kachel 1500 Watt zilver
(6)
29,95 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Je hebt 11 van 11 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Keramische kachels

Keramische kachels kopen bij HORNBACH

De beste elektrische kachel kiezen | keramische kachel | HORNBACH

Een keramische kachel wordt niet zo warm als de meeste kachels, hierdoor is een keramische kachel veiliger is om aan te raken dan andere kachels. Dit kan erg belangrijk zijn met name voor huisdieren of kleine kinderen. Door de lagere temperatuur van het element verbranden stofdeeltjes niet gauw en ontstaat er niet de typische verwarmingsgeur. Veel keramische kachels hebben een ventilator. Met deze ventilator wordt de warme lucht de ruimte ingeblazen. Een nadeel van een keramische kachel kan het geluid zijn. Met name het ruisende geluid van de ventilator is vaak te horen. HORNBACH biedt op haar producten, en dus ook op een keramische kachel, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten.


Waarom kies je voor een keramische kachel?

Dat is een vraag die je jezelf waarschijnlijk stelt. Zoals al eerder genoemd is veiligheid een groot voordeel van de keramische kachel. Een keramische kachel wordt niet te warm, waardoor je dus niet jezelf zal branden bij een aanraking. Dit kan ook erg belangrijk zijn als er kleine kinderen over de vloer komen. Je kan de kinderen gewoon laten spelen in de buurt van de keramische kachel. Wel zo gemakkelijk. Als je op zoek bent naar meer mogelijkheden om je huis warmer te krijgen, dan kan een betere isolatie ook een oplossing zijn. Neem eens een kijkje bij onze isolatie toebehoren. Met deze toebehoren blijft de warmte beter in je huis hangen.

Start hier je verwarmingproject:

naar boven