0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 14:10 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Vorstbeveiliging


5 resultaten
EUROM Vorstbeveiliger CK501R 500 Watt
EUROM
(13)
19,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Verwarmingslint Pipe Defrost 10 m
EUROM
(2)
64,95 € * / Stuks
(6,50 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Verwarmingslint Pipe Defrost 4 m
EUROM
(2)
34,95 € * / Stuks
(8,74 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Sneeuwruimen, strooien en vorstbeveiliging

Sneeuwruimen, strooien en vorstbeveiliging

De winter slaat toe, maar jij slaat terug! Hoewel we in Nederland niet standaard meer sneeuw en ijs kunnen verwachten, kan de winter toch ineens toeslaan. Met de juiste materialen en kennis ben jij klaar om te gaan sneeu ...meer

EUROM Verwarmingslint Pipe Defrost 2 m
EUROM
(2)
26,95 € * / Stuks
(13,48 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Verwarmingslint Pipe Defrost 20 m
EUROM
(2)
124,95 € * / Stuks
(6,25 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Vorstbeveiliging

Vorstbeveiliging kopen bij HORNBACH

Vorstbeveiliging HORNBACH

Niet alle spullen kunnen tegen vrieskou. Daarom is het goed om na te denken over vorstbeveiliging. Strenge, koude nachten kunnen voor bevroren leidingen zorgen. Door middel van vorstbeveiliging kan je dit voorkomen. HORNBACH heeft meerdere opties in haar assortiment. Zo kan je verschillende verwarmingslinten vinden. Deze zal kunnen zorgen voor lange aanhoudende warmte. Hierdoor zal de ruimte niet bevriezen. HORNBACH biedt op al haar producten, en dus ook op vorstbescherming, de laagste prijsgarantie! Zo ben je altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Waarom vorstbeveiliging?

Dat is een vraag je jezelf wellicht stelt. Vorstbeveiliging zorgt ervoor dat buizen of kabels niet bevriezen. Vorst kan namelijk voor heel wat beschadiging zorgen. De vorstbeveiliging kabel zorgt ervoor dat water in leidingen of buizen niet zal bevriezen. Bevroren water kan er namelijk gaan uitzetten en daardoor de kabel kapot maken. Met vorstbeveiliging kan je dit voorkomen. Ben je op zoek naar meer verwarming opties? Neem dan vooral een kijkje bij onze elektrische kachels of verwarmingstechniek. Als vorstbeveiliging de ideale oplossing is en je meer informatie wilt over de verschillende soorten, kom dan vooral langs bij jouw HORNBACH vestiging.

Bevroren buitenkranen en leidingen kunnen veel schade opleveren

Met vorstbeveiliging kan je schade gemakkelijk voorkomen. Er zijn meerdere opties mogelijk. Neem eens een kijkje in het assortiment van Hornbach. Voorkomen is beter dan genezen!

De beste vorstbeveiliging bestel je eenvoudig online

Wil je je vorstbeveiliging zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven