0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-02-24 om 23:52 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Multitool toebehoren


resultaten

Sorry! Er zijn op dit moment geen artikelen beschikbaar!

Multitool accessoires kopen bij HORNBACH

de beste multitool kiezen

Omdat er al zoveel multifunctioneel gereedschap op de markt is, is er ook een ruim assortiment aan toebehoren voor deze gereedschappen. Toebehoren voor multifunctioneel gereedschap zijn er in allerlei soorten en maten te krijgen. Kijk even rond, een goed accessoire kan jouw project enorm verlichten. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan toebehoren. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Accessoires zijn nooit weg.

Je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt. Een extra schuurband voor het schuren van je hout, een slijpstift, een polijstschrijf of polijstpasta. Het zijn de dingen die je vaak voor de klus vergeet in te slaan en uiteindelijk dan toch nodig heeft. Daarom hebben wij alles voor jou geselecteerd, als je begonnen bent hoef je de deur niet meer uit voor een missend stuk gereedschap! Vind jij dit nou ook een ideale oplossing en wil je meer informatie over de verschillende soorten accessoires multifunctioneel gereedschap en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Start hier je boorproject:

naar boven