0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 19:26 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Staalnagels


4 resultaten(16 varianten)
DRESSELHAUS Betonnagel 3,5x65 mm staal, 50 stuks
5 varianten
Dresselhaus
(1)
8,30 € * / Pak
(38,60 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
DRESSELHAUS Staalnagel 6 maten in een doos geblauwd, 200 stuks
Dresselhaus
(6)
15,00 € * / Pak
(14,71 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
DRESSELHAUS Staalnagel 2x23 mm geblauwd, 200 stuks
6 varianten
Dresselhaus
(10)
4,20 € * / Pak
(35,00 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Spijkers Kiezen

Spijkers Kiezen

Lees hieronder alles over de juiste manier van spijkeren en de verschillende soorten spijkers. Volg onze tips en tricks op en je hoeft niet langer in te zitten over blauwe duimen! Wel zo fijn.

DRESSELHAUS Staalnagel met messing kop 2x20 mm geblauwd, 30 stuks
4 varianten
Dresselhaus
(4)
2,75 € * / Pak
(196,43 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Staalnagels

Populaire filters in het assortiment Staalnagels

Staalspijkers kopen bij HORNBACH

Staalspijkers koop je gemakkelijk en snel in de onlineshop van HORNBACH. Al onze producten zijn van een constante, hoge kwaliteit. En dat altijd tegen de laagste prijs. Dit realiseren wij door onze lage prijzen filosofie. Met deze filosofie willen wij iedereen in staat stellen zijn of haar project zo goed mogelijk uit te voeren. We zijn niet voor niks dé nummer 1 Projectbouwmarkt van Nederland. Bekijk snel ons assortiment nagels en spijkers, waaronder de staalspijkers.

Begin jouw project met staalnagels

Wanneer je met staalspijkers aan de slag gaat, spijker dan niet te dicht langs de kant van het hout. Het hout kan zo namelijk splijten. Je kunt dit op een eenvoudige manier voorkomen. Boor de spijkergaten voor, met een kleine diameter dan de staalspijker zelf. Nog een tip om splijten van het hout te voorkomen, is dat je nooit meerdere spijkers of nagels in een zelfde vezellijn moet slaan, laat ze verspringen.

De beste keuze van spijkers en andere ijzerwaren

Heb je vragen over schroeven, asfaltnagels of andere ijzerwaren? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze spijker adviespagina. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je project!

De beste staalspijkers bestel je eenvoudig online

Wil je je staalspijkers zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!naar boven