0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 19:09 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Asfaltnagels & krammen


4 resultaten(10 varianten)
Asfaltnagels 3 x 20 mm, 1 kg
(6)
8,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
DRESSELHAUS Asfaltspijker 2,8x16 mm therm. verzinkt, 1 kg
4 varianten
Dresselhaus
(29)
6,75 € * / Pak
(6,75 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
DRESSELHAUS Kram 2,5x25 mm galv. verzinkt, 1 kg
4 varianten
Dresselhaus
(9)
7,00 € * / Pak
(7,00 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Spijkers Kiezen

Spijkers Kiezen

Lees hieronder alles over de juiste manier van spijkeren en de verschillende soorten spijkers. Volg onze tips en tricks op en je hoeft niet langer in te zitten over blauwe duimen! Wel zo fijn.

Asfaltnagel 2,8x16 mm thermisch verzinkt, 200 stuks
(6)
2,80 € * / Pak
(14,07 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Asfaltnagels & krammen

Asfaltnagels kopen bij HORNBACH

Een asfaltnagel is een korte spijker met een grote kop en meestal gegalvaniseerd. De nagel wordt gebruikt voor het bevestigen van metaalplaten, karton en allerlei soorten platen op hout of licht metselwerk. Maar de asfaltnagels zijn voor nog veel meer doeleinden toepasbaar. RVS asfaltnagels zijn weerbestendig. Bekijk het ruime assortiment in de onlineshop van HORNBACH, of kom langs in jouw dichtstbijzijnde vestiging. Hier kun je ook terecht voor krammen. Die zijn speciaal geschikt voor het veilig bevestigen van draadgaas.

Asfaltnagels voor jouw project

Met asfaltnagels kun je vele projecten klaren. Afhankelijk van het soort project maak je gebruik van passende soorten asfaltnagels. Begin je project bij HORNBACH!

De beste keuze van spijkers en andere ijzerwaren

Heb je vragen over schroeven, asfaltnagels of andere ijzerwaren? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze spijker adviespagina. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je project!

De beste asfaltnagels bestel je eenvoudig online

Wil je je asfaltnagels zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven