0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 19:51 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Plaatnagels


1 resultaat(3 varianten)
DRESSELHAUS Gipsplaatnagel Ø 3,1x50 mm DIN 1144 galv. verzinkt, 1 kg
3 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 1 van 1 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Plaatnagels

Gipsplaatspijkers koop je bij HORNBACH

Gipsplaatspijkers zijn er in diverse uitvoeringen, maar hebben allen één doel; het bevestigen van constructieplaten op hout of licht metselwerk. De gipsplaatspijker, ook wel plaatnagels genoemd, hebben een ronde of vierkante kop plaat. Bekijk het assortiment van HORNBACH in de onlineshop en koop gemakkelijk en snel alles wat jij nodig hebt voor jouw project! Wij bieden de laagste prijsgarantie, dat betekend dat je bij ons altijd voordeliger uit bent dan bij de concurrent. De laagste prijsgarantie geldt zowel in onze vestigingen als in de onlineshop. De gipsplaatspijkers koop je bij HORNBACH dus altijd tegen de laagste prijs. Afgesproken!

Gipsplaatnagels voor jouw project

Met gipsplaatnagels kun je vele projecten klaren. Afhankelijk van het soort project maak je gebruik van passende soorten asfaltnagels. Begin je project bij HORNBACH!

De beste keuze van spijkers en andere ijzerwaren

Heb je vragen over schroeven, asfaltnagels of andere ijzerwaren? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze spijker adviespagina. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je project!

De beste gipsplaatnagels bestel je eenvoudig online

Wil je je gipsplaatnagels zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven