Door drukte kan de bezorging langer duren. Reserveren en afhalen blijft mogelijk. Meer informatie.

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

Maatregelen COVID-19

Coronamaatregelen tot 19 januari . HORNBACH

In vervolg op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19, zijn onze vestigingen t/m dinsdag 9 februari 2021 gesloten.

Wij hopen op je begrip.

Leestijd 2 min.

Maatregelen COVID-19

In vervolg op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19, zijn onze vestigingen t/m dinsdag 9 februari 2021 gesloten.

Voor professionals met een ProfiCard zijn wij geopend. ProfiCard houders zijn welkom in onze vestigingen op vertoon van hun ProfiCard.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de ProfiAdviseur van jouw HORNBACH-vestiging.

Het bezorgen kan langer duren

Zolang je geen verzendbevestiging hebt ontvangen, kan onze Klantenservice geen verdere informatie verschaffen.

Onlineshop

  • Onze Onlineshop blijft geopend tijdens de landelijke sluiting.
  • Het kan voorkomen dat bestellingen een langere levertijd hebben dan je van ons gewend bent.
  • Het is mogelijk dat bestellingen bij één van onze bezorgpartners vertraging oplopen.
  • Onze bezorgpartners zullen, om verspreiding van het virus te voorkomen, extra maatregelen nemen bij de aflevering van je bestelling.

Reserveren & Afhalen

Retouren

  • Retourneren is momenteel niet mogelijk in onze vestigingen. De retourperiode wordt daarom verlengd met de duur van de landelijke sluiting. Na afloop van de landelijke sluiting kunnen de vestigingen weer retouren aannemen.
  • Artikelen die zijn aangeschaft met de ‘Reserveren en Afhalen’ service kunnen na afloop van de landelijke sluiting bij de vestiging geretourneerd worden.

Services

  • Adviesafspraken met keuken- of badkamerspecialisten zullen online plaatsvinden.
  • Het huren van een KAV2GO bestelbus blijft mogelijk. Het huren kan alleen via de KAV2GO-app en niet via de zuil in de winkel. Kijk op KAV2GO bij welke vestigingen de bestelbussen te huur zijn.
  • Onze Montageservice blijft beschikbaar en handelt volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er bij aankomst en vertrek geen handen worden geschud. Gedurende montages of installaties verzoeken wij je om een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) te houden van onze partners. Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts mag jij en/of onze partner besluiten om de uitvoering van de service te annuleren.

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x