0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 01:22 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Shutters op maat

Shutters op maat

Shutters geven ieder interieur een persoonlijk karakter. Dankzij de vele opties, het pure design, duurzaamheid door het isolerende vermogen en strakke vormgeving passen ze perfect in iedere woonstijl.

Shutters op maat

Shutters zijn fraaie houten raamdecoratie producten, voorzien van horizontale lamellen die op elke stand in te stellen zijn. Overdag kan je ze compleet openzetten voor een oase van licht óf juist zo stellen, dat er een optimale lichtinval ontstaat. In de avond sluit je de lamellen voor meer comfort en privacy. De isolerende en duurzame shutters geven ieder interieur een persoonlijk karakter. Dankzij de vele opties, het pure design en strakke vormgeving passen ze perfect in iedere woonstijl.

Ons assortiment shutters bestaat uit 4 verschillende, unieke series:

Basic Shutters

Een eenvoudig, maar kwalitatief hoogwaardige serie, geschikt voor ramen tot 200 cm breed en 240 cm hoog. Ze zijn geproduceerd uit 100% massief lindehout en kunnen in 7 verschillende wittinten gekleurd worden.

Deze shutters kunnen geleverd worden met een lamelbreedte van 64 mm of 89 mm. De kantelstok voor het instellen van de lamellen zit altijd in het midden. Uiteraard worden de shutters geleverd met een montageframe met een 50 mm brede zijstijl met een decoratieve rand. Daarnaast zijn de sluitmagneten standaard in gefreesd en worden ze voorzien van opdekscharnieren.

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de kantelstok aan de achterzijde te krijgen: dit noemen wij het “Clearview” concept. Ook is het tegen een meerprijs mogelijk de shutters uit te rusten met een railsysteem en een extra standaard profiel.

Kom naar de vestiging en laat je informeren over de mogelijkheden.

Basic Shutters | HORNBACH!

Kunststof Shutters

Deze serie is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat isolerend kan werken. Met een aluminium kern voor extra stevigheid zijn de shutters uitstekend geschikt voor montage in de badkamer of keuken. De kunststof shutters zijn leverbaar in meer dan 200 RAL-kleuren.

De lamelbreedte is 64 mm of 89 mm. De kantelstok voor het instellen van de lamellen zit in het midden of aan één van de zijkanten. Uiteraard worden de shutters geleverd met een montageframe. De panelen hebben een 50 mm brede zijstijl en een decoratieve rand. Daarnaast worden ze voorzien van opdekscharnieren en -magneten.

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de kantelstok aan de achterzijde te krijgen: dit noemen wij het “Clearview” concept. Ook is het tegen een meerprijs mogelijk de shutters uit te rusten met een railsysteem en een extra standaard profiel. Daarnaast kan de gekozen kleurlak ook in een hoogglans versie worden uitgevoerd.

Kom naar de vestiging en laat je informeren over de mogelijkheden.

Kunststof Shutters | HORNBACH!

Special Shutters

De special shutters serie is de premium-versie van ons assortiment. Ze zijn niet alleen geschikt voor standaard ramen, maar ook zeer geschikt voor raampartijen breder dan 200 cm en kunnen in een afwijkende vorm gemaakt worden. Ook is deze serie geschikt voor draai-/ kiepramen. Ze zijn vervaardigd uit een duurzaam, 100% massief lindehout en kan uit meer dan 200 RAL-kleuren gekozen worden.

De lamelbreedte is 64 mm of 89 mm. De kantelstok voor het instellen van de lamellen zit in het midden of aan één van de zijkanten. Uiteraard worden de shutters geleverd met een montageframe. De panelen kunnen worden geleverd met een 35 mm of een 50 mm brede vlakke zijstijl of voorzien van een decoratieve rand. Daarnaast worden ze voorzien van opdekscharnieren en -magneten.

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de kantelstok aan de achterzijde te krijgen: dit noemen wij het “Clearview” concept. Ook is het tegen een meerprijs mogelijk de shutters uit te rusten met een railsysteem en een extra standaard profiel.

Verder is het mogelijk om, tegen meerprijs, lamellen van 115 mm te bestellen en de shutters uit te rusten met in gefreesde scharnieren in plaats van de standaard opdekscharnieren. Naast de uitgebreide keuze uit meer dan 200 RAL-kleuren, kan je optioneel kiezen voor een hoogglans of beitskleur uitvoering.

Kom naar de vestiging en laat je informeren over de mogelijkheden.

Special Shutters | HORNBACH!

Aluminium shutters

Wil je een stijlvolle upgrade voor je buitenruimte? Ga dan all the way met onze top-notch aluminium shutters!

Onze weerbestendige shutters zorgen voor een epische controle over zonlicht en bieden die oh-so-belangrijke privacy. En dat is niet alles, je kunt deze bad boys zelfs inzetten als coole tuinscheiding! Stevige 89 mm lamellen die je moeiteloos kunt kantelen voor de perfecte sfeer. Geen gedoe, want de bediening gebeurt met een handige kantelstrip aan de achterzijde. En we hebben niet één, niet twee, maar liefst vier te gekke kleuren waaruit je kunt kiezen: stoer Zwart, chique Grijs, classy Crème of tijdloos Wit.

Laat je inner DIY-koning(in) naar buiten komen en meet de shutters lekker zelf in! Maar, heb je even geen tijd, zin of twijfel je aan je meet-skills? No worries, onze pro's staan voor je klaar! Zij meten jouw project tot in de puntjes nauwkeurig in en plaatsen die schitterende shutters als een baas.

Kom naar de vestiging en laat je informeren over de mogelijkheden.

Meer weten?

In al onze vestigingen zijn de verschillende series te bekijken, met uitzondering van de aluminium shutters. Ook vind je hier meer info over het inmeten en monteren van de shutters. De shutters worden speciaal op maat gemaakt, daardoor is de levertijd ongeveer 14-16 weken.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven