0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 11:08 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Raamdecoratie op maat


6 resultaten
Plisségordijnen op maat
Soluna
(13)
vanaf 39,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Jaloezieën op maat
Soluna
(7)
vanaf 31,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Rolgordijnen op maat
Soluna
(5)
vanaf 32,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Advies
Shutters op maat

Shutters op maat

Onze shutters geven ieder interieur een persoonlijk karakter. Dankzij de vele opties, het pure design en strakke vormgeving passen ze perfect in iedere woonstijl.

Duo rolgordijnen op maat
Soluna
(2)
vanaf 68,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Lamelgordijnen op maat
Soluna
(4)
vanaf 55,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Dakraamdecoratie op maat
Soluna
(3)
vanaf 55,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Raamdecoratie op maat

Populaire filters in het assortiment Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie en zonwering op maat

Velux dakraamzonwering inspiratie verduisterend 1200x800

Met de raamdecoratie en zonwering op maat van HORNBACH heb je voor iedere situatie een passende oplossing. Stuur zelf eenvoudig de lichtinval met jaloezieën, scherm je ramen af tegen inkijk met plissés of verduister je slaapkamer met duo rolgordijnen. Wat de functie ook moet zijn en of je nu een standaardafmeting hebt of juist een afwijkende maat, bij HORNBACH stel je zelf jouw raamdecoratie samen. Ook bieden wij maatwerk inmeten en monteren aan. Zo weet je zeker dat je raamdecoratie of zonwering goed hangt.

Stel zelf je raambekleding samen

Raambekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en soorten. Kies uit een van jouw gewenste raamdecoratie zoals:

en maak jouw raambekleding passend en op de gewenste maat. Iedere raamdecoratie en zonwering kan je zelf samenstellen bij HORNBACH en is zowel functioneel als decoratief te gebruiken. Plaats raamdecoratie wanneer je inkijk wilt voorkomen en je van privacy houdt, verduister slaapkamers met een totale verduisterende stof, houd tijdens de koudere dagen de warmte binnen of kleed je interieur aan en ga voor een trendy, moderne of neutrale look. Waar jouw raamdecoratie ook aan moet voldoen, bij HORNBACH vind je altijd een passend aanbod. Ook voor afwijkende maten kan je bij ons terecht. Geen held in monteren? Maak gebruik van onze Montageservice! Bespaar tijd en weet zeker dat jouw raamdecoratie en zonwering er strak bijhangt.

Zorg dat je de afmetingen correct opmeet!

Wil je graag tips over hoe je het beste je dakraam plisségordijn in kan meten? We helpen je graag! Lees onze tips over hoe het je beste raamdecoratie kan opmeten.

De beste raamdecoratie en zonwering op maat bestel je eenvoudig online

Wil je je raamdecoratie en zonwering op maat zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven