0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-09-22 om 01:55 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Gazonranden en kantstenen

Gazonranden houden bijvoorbeeld bloemperken van het gazon gescheiden. Ze worden ook gazonafsluitstenen of grasmaaihulpen genoemd. Behalve voor een fraai aanzicht zorgen ze vooral voor een langdurige werkverlichting bij het onderhoud van je gazon.

Kantstenen zijn er in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Afhankelijk van de hoogte kunnen kantstenen individueel of in combinatie met perkpaaltjes worden gebruikt, als muurelement of voor het omranden van een verhoogde border.

Palissaden

Palissaden zijn rond, halfrond of hoekig, met of zonder punt, in enkele of in dubbele rijen, hier is veel ruimte voor individuele vormgevingsmogelijkheden. Ze zijn individueel of in blokvorm verkrijgbaar, waarbij de blokvorm natuurlijk belangrijke voordelen met zich meebrengt. Deze vorm is snel en voordelig te plaatsen, omdat de paaltjes niet stuk voor stuk geplaatst hoeven te worden en daarom absoluut nauwkeurig zijn uitgelijnd. Je kunt palissaden echter ook met draad samenbinden en er kleine ronde borders van maken.

Houten palissaden zijn meestal gemaakt van binnenlands hout en verkrijgbaar in verschillende doorsneden. Alle lengten tussen 30 en 400 cm zijn leverbaar. Voor de verwerking moeten ze geïmpregneerd of met een passend houtbeschermmiddel behandeld worden. Betonnen palissaden gaan niet zo gemakkelijk kapot omdat ze noch rotten, noch splinteren en zo goed als niet verweren.

Stapelbare bloembakken en grastegels behoren eveneens tot de perkafgrenzingen, maar ze zijn een bijzondere vorm en ze worden meestal niet gebruikt voor een klassieke afgrenzing.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH