0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-02-23 om 13:19 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Grondkabels


9 resultaten(16 varianten)
Grondkabel XMVK-as 3x2,5 mm² grijs 25 m
3 varianten
80,74 € * / Stuks
(3,23 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Grondkabel XMVK-as 4x2,5 mm² grijs (per meter)
Bij afname van 100 m :
4,15 € * / m
Online bestellenReserveren & afhalen
Grondkabel XMVK-as 4x2,5 mm² grijs 50 m
199,00 € * / Stuks
(3,98 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Tuinverlichting en grondkabels aanleggen

Tuinverlichting en grondkabels aanleggen

Je tuin mag gezien worden! Zet daarom je tuin en terras in het licht. Wij laten je zien wat belangrijk is en waar je rekening mee moet houden bij het aanleggen van je tuinverlichting.

Grondkabel XMVK-as 2x2,5 mm² grijs (per meter)
Bij afname van 200 m :
2,60 € * / m
Online bestellenReserveren & afhalen
Grondkabel XMVK-as 3x1,5 mm² grijs 20 m
57,70 € * / Stuks
(2,89 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Grondkabel XMVK-as 3x2,5 mm² grijs (per meter)
Bij afname van 150 m :
2,95 € * / m
Online bestellenReserveren & afhalen
Grondkabel YMVK-as DCA 3x2,5 mm² grijs 25 m
2 varianten
105,75 € * / Rol
(4,23 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Grondkabel XMVK-as 2x2,5 mm² grijs 5 m
4 varianten
16,85 € * / Rol
(3,37 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Grondkabel YMVK-as DCA 2x2,5 mm² grijs 25 m
2 varianten
88,20 € * / Rol
(3,53 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Grondkabels kopen bij HORNBACH

arten stromkabel elektrische leitungen

Wil jij graag de elektriciteit van je huis verlengen naar je buitenruimtes? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar grondkabels. Door het aanleggen van grondkabels kan je ook in de tuin gebruik maken van buitenverlichting of een buitenstopcontact. Grondkabels zijn er speciaal voor op gemaakt om onder de grond te liggen. Ze kunnen dus wel tegen een stootje. HORNBACH heeft diverse grondkabels. Dus kies de lengte uit die je nodig hebt. Ook biedt HORNBACH op haar onze producten een laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Wat is een grondkabel?

Grondkabels zijn, zoals de naam het al zegt, kabels die je in de grond kan stoppen. Zo is alles netjes afgewerkt en zie je de kabels niet. Een grondkabel kan goed tegen water en vuil, daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je kan de grondkabels op de gewenste maat af laten snijden in de meeste HORNNACH vestigingen. Wil je meer informatie over de grondkabels die het beste passen bij jouw project? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundige personeel. Als je creatief bent kun je zelf je eigen buitenlampen maken of elektra installeren.

Zelf elektra aanleggen

Als je gaat verbouwen of een extra ruimte creëert, moet je vaak ook de elektriciteit aanleggen. In onze adviespagina Elektrische installatie laten we je stap-voor-stap zien hoe je op verschillende manieren de elektrische installatie in jouw woning aanlegt. Dus je kunt direct aan de slag!

De beste grondkabels bestel je eenvoudig online

Wil je je grondkabels zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven