0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-02-23 om 12:58 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Barbecue thermometers


12 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
GRILL GURU Thermometer
Grill Guru
31,95 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
TENNEKER® Barbecue thermometer
Tenneker
(22)
24,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
TENNEKER® Barbecue thermometer
Tenneker
(3)
24,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Tenneker® zakthermometer
Tenneker
(11)
12,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
NAPOLEON Digitale thermometer
NAPOLEON
25,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
CAMPINGAZ BBQ Thermometer accy
Campingaz
59,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 12 van 12 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Barbecue thermometers

Populaire filters in het assortiment Barbecue thermometers

De beste bbq thermometer koop je bij HORNBACH

BBQ thermometer kiezen

Een bbq thermometer gebruik je natuurlijk om de temperatuur van je vlees te meten tijdens een gezellige barbecue. Met een bbq thermometer kan je de temperatuur aan de binnenkant van je steak meten. Hierdoor weet je meteen hoelang je nog door moet grillen!

Waarom een bbq thermometer

Elke bbq is anders, en ook de omgeving waarin je grillt kan van invloed zijn. En omdat jij je gasten natuurlijk een perfect gegrilld stukje vlees wil voorschotelen, moet je goed voorbereid zijn! Met een bbq thermometer meet je de kern temperatuur aan de binnenkant van je vlees. En omdat je tegenwoordig online de juiste temperatuur bij elk stukje vlees kan vinden, wordt grillen op deze manier een stuk eenvoudiger!

Bij HORNBACH hebben we thermometers van topmerken als; Weber, Grill Guru & Tenneker. Hierdoor vind je altijd de juiste barbecue thermometer voor je grill sessie

De beste bbq kiezen

Heb je vragen over je bbq? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze beste bbq kiezen voor hulp bij jouw keuze en scoor de perfecte grill, via onze beste bbq kiezen pagina voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je bqq project!

De beste bbq thermometer bestel je eenvoudig online

Wil je je bbq thermometer zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven