0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-12-23 om 15:01 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Fietsenrekken


2 resultaten
Fietsenrek voor 5 fietsen verzinkt
(1)
41,79 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Fietsenrek kopen bij HORNBACH

Ben jij op zoek naar een fietsenrek? Met een fietsenrek is het opbergen van je fiets erg makkelijk. Het fietsenrek kan je neerzetten op bij een kantoor of bedrijfspand, maar je kan het natuurlijk ook gemakkelijk in je eigen tuin neerzetten. HORNBACH heeft verschillende maten beschikbaar. Een fietsenrek kan ervoor zorgen dat je tuin er een stuk opgeruimder uitziet.Ben je op zoek naar meer manieren om je tuin aan te kleden? Neem dan vooral een kijkje bij onze bloempotten, schuttingen en tuinmeubelen. HORNBACH biedt op al haar producten, en dus ook op een fietsenrek, de laagste prijsgarantie! Zo ben je altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Fietsenrek bij je kantoor of bedrijfspand

Wil je dat de buitenkant van je bedrijfspand er netjes uitziet? Fietsen die tegen je pand aan staan of voor ramen, dat ziet er natuurlijk niet netjes uit. Koop daarom een fietsenrek. Medewerkers of collega's kunnen hun fiets dan gemakkelijk weg zetten. Ook zullen de fietsen niet zomaar omvallen en beschadigen. Er zijn verschillende maten fietsenrekken beschikbaar. Je kan dus zelf kijken hoeveel rekken je nodig hebt. Heb je nog vragen over onze fietsenrekken? Kom dan langs in één van onze vestigingen.
Liever al je vervoer veilig onder één dak, neem dan een kijkje bij onze tuinhuizen, overkappingen en carports.

Start hier je fietsproject:

naar boven