0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-11-23 om 16:28 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Palletstellingen


8 resultaten
Je hebt 8 van 8 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Palletstellingen

Palletstellingen kopen bij HORNBACH

Wil jij graag extra opbergruimte? En dan met name voor pallets. Dan zit je hier goed! HORNBACH heeft een uitgebreid assortiment palletstellingen. Palletstellingen zijn een erg praktisch om dingen in op te bergen en kunnen veel gewicht aan. Je kan verschillende groottes kopen. Het ligt er maar net aan hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Ben je op zoek naar meer opbergopties? Dan zit je bij HORNBACH helemaal goed. Hornbach biedt op al haar producten, en dus ook op palletstellingen, de laagste prijsgarantie! Zo ben je altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Verschillende formaten palletstellingen

Palletstellingen zijn een zeer goede oplossing voor het opslaan van zware artikelen op pallets. Palletstellingen zijn zo gemaakt dat je er perfect een pallet op kan neerzetten. Doordat de palletstelling 2 draagbalken heeft is het enkel geschikt voor pallets. Voor andere artikelen is het advies om een andere opbergoptie te vinden. De palletstellingen zijn gemakkelijk te monteren. Hier zal je dus niet veel tijd aan kwijt zijn. Wil je ook graag je werkplaats overzichtelijker indelen? Dan kan je ook even kijken bij onze werkplaatsinrichting. Heb je nog vragen over onze palletstellingen? Kom dan langs in één van onze vestigingen.

Start hier je palletstellingproject:

naar boven