0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-01-23 om 04:50 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Slimme thermostaten


11 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Alles over Smart Home

Alles over Smart Home

Veiliger, makkelijker en energiebesparend. Dat is waarom Smart Home zo populair is! Lees hoe je begint en laat slimme apparaten de dingen uit je handen nemen. Met je smartphone of tablet heb je alles in huis onder je dui ...meer

TADO Slimme thermostaat V3+ starterskit
tado°
(1)
187,00 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
TADO Slimme radiatorknop (uitbreiding)
tado°
(11)
79,00 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
TADO Slimme radiatorknop V3+ starterskit
tado°
(3)
115,00 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
U hebt 11 van 11 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1

Merken in het assortiment Slimme thermostaten

Populaire filters in het assortiment Slimme thermostaten

Slimme thermostaat kopen bij HORNBACH

Thermostaatknoppen . HORNBACH

Ben jij bezig met je huis 'smart home' te maken? Dan hoort daar ook een slimme thermostaat bij. Met een slimme thermostaat kan je zeer eenvoudig je verwarming aan of uit zetten. Slimme thermostaten zorgen ervoor dat de verwarming zich aanpast naar het leefpatroon van de bewoners van het huis. Zo zijn er slimme thermostaten die kunnen zien wanneer de bewoners uit huis zijn, deze zorgen er dan zelf voor dat de verwarming uitgeschakeld wordt. Als de bewoners weer onderweg zijn naar huis dan schakelt de slimme thermostaat de verwarming weer in. Dit zorgt voor meer wooncomfort én een besparing van energie. Hornbach biedt op al haar producten, en dus ook op een slimme thermostaat, de laagste prijsgarantie! Zo ben je altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Wat is een slimme thermostaat?

Met een slimme thermostaat kan de temperatuur in elke kamer individueel aangepast worden. Zelfs als er niemand thuis is. Wanneer je van huis gaat, wordt de temperatuur automatisch verlaagd om geen overbodig energie te verbruiken. En als je aan het einde van de werkdag weer huiswaarts gaat, kunnen je kamers alvast lekker worden opgewarmd. Ben je op zoek naar meer slimme apparten? Neem dan vooral een kijkje bij onze slimme beveiliging of slimme verlichting.

Ben je eigenaar van een huurwoning of vakantiehuis?

Neem dan eens een kijkje in het assortiment van SMART HOME by hornbach. De energiekosten van het verblijf kan je gemakkelijk in de gaten houden op je smartphone, tablet of computer. Zo kan je gemakkelijk de kosten in de gaten houden!

De beste slimme thermostaat bestel je eenvoudig online

Wil je je slimme thermostaat zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven