0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-12-22 om 21:24 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Slimme verwarming


9 resultaten
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
TADO Slimme radiatorknop (uitbreiding)
tado°
(11)
79,00 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Advies
SMART HOME by hornbach - één systeem voor alles.

SMART HOME by hornbach - één systeem voor alles.

Bedien al je slimme apparaten met één app. Houd je huis overal in de gaten en kies voor betrouwbare, bewezen merken die uitvoerig getest zijn. Ga voor zekerheid en gemak met SMART HOME by hornbach!

TADO Slimme thermostaat V3+ starterskit
tado°
(1)
187,00 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
TADO Slimme radiatorknop V3+ starterskit
tado°
(3)
115,00 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Slimme verwarming

Populaire filters in het assortiment Slimme verwarming

Slimme verwarming kopen bij HORNBACH

Slimme verwarming kopen bij HORNBACH

Ben jij bezig met je huis 'smart home' te maken? Dan hoort daar ook slimme verwarming bij. Zeker in de winter kan dit erg handig zijn, zo kan je namelijk nooit meer in een koud huis thuis. Met een slimme verwarming kan je zeer eenvoudig je verwarming aan of uit zetten. Slimme verwarming zorgt ervoor dat de thermostaat zich aanpast naar het leefpatroon van de bewoners van het huis. Zo zijn er slimme verwarmingen die kunnen zien wanneer de bewoners uit huis zijn, deze zorgen er dan zelf voor dat de verwarming uitgeschakeld wordt. Als de bewoners weer onderweg zijn naar huis dan schakelt de slimme verwarming de verwarming weer in. Dit zorgt voor meer wooncomfort én een besparing van energie. Hornbach biedt op al haar producten, en dus ook op een slimme verwarming, de laagste prijsgarantie! Zo ben je altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Wat is een slimme verwarming?

Met een slimme verwarming kan de temperatuur in elke kamer individueel aangepast worden. Zelfs als er niemand thuis is. Wanneer je van huis gaat, wordt de temperatuur automatisch verlaagd om geen overbodig energie te verbruiken. En als je aan het einde van de werkdag weer huiswaarts gaat, kunnen je kamers alvast lekker worden opgewarmd. Een slimme verwarming zorgt voor een efficiente verwarming van je huis. Ben je op zoek naar meer slimme apparten? Neem dan vooral een kijkje bij onze slimme beveiliging of slimme verlichting .

Ben je eigenaar van een huurwoning of vakantiehuis?

Neem dan eens een kijkje in het assortiment van SMART HOME by hornbach. De energiekosten van het verblijf kan je gemakkelijk in de gaten houden op je smartphone, tablet of computer. Zo kan je gemakkelijk de kosten in de gaten houden. Wel zo efficiënt!

De beste slimme verwarming bestel je eenvoudig online

Wil je je slimme verwarming zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven