0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 13:58 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Behangscharen


2 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Behangscharen

Afbreekmes of behangschaar kopen bij HORNBACH

tapijt snijder

Je vergeet vaak dat je een hobbymes, ook wel afbreekmes, in huis hebt. Een product waar je waarschijnlijk niet vaak over nadenkt, maar toch erg handig is om in huis te hebben. Bij HORNBACH vind je diverse behangscharen en hobbymessen in het assortiment, zodat jij te allen tijde gebruik kunt maken van dit ideale stuk gereedschap. Met een goede behangschaar ben je verzekerd van de beste afwerking van je behang & materialen. Niet geheel onbelangrijk, bij HORNBACH koop je hobbymessen en behangscharen dankzij onze laagste prijsgarantie altijd voor de laagste prijs! Naast de laagste prijs en een ruim assortiment, heb je ook nog eens 30 dagen retourrecht, zowel online als in de vestiging!

Behangscharen en hobbymessen voor ieder project

Niet alleen tijdens het behangen is het handig, ook voor veel andere projecten komen hobbymessen goed van pas. Een mes wordt natuurlijk een keer bot, maar met een hobbymes, ook wel afbreekmes genoemd, heb je snel weer een scherp mes voorhanden. Zo ben je voordelig uit en heb je er lang plezier van. Bij HORNBACH vind je naast hobbymessen ook een ruim assortiment behang en toebehoren, zoals behangkwasten en lijmen. De behangscharen van HORNBACH helpen iedereen met zijn of haar project. Heb je vragen of wil je meer informatie over de behangscharen? Kom dan langs in jouw dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundige personeel. Een overzicht van de meest gangbare soorten behang met bijbehorende eigenschappen vind je in het advies “ Het juiste behang vinden”. Daarnaast vind je in de HORNBACH Onlineshop een ruime keuze aan verf en schildersbenodigdheden. Yippie!

Hoeveel behang heb je nodig?

Als je behang hebt gekozen en weet welke muur je ermee wilt behangen, is de eerste stap klaar. Nu kun je gaan rekenen. Hoeveel rollen heb je in totaal nodig voor je project? Met de behangcalculator kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt.

Start hier je behangproject:

naar boven