0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 00:20 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Behanglinialen


4 resultaten
Top-artikel
RAUTNER Behangliniaal 600 mm
Rautner
12,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
PERFAX Behangliniaal controlcut
Perfax
20,29 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Overzicht
Muren behangen

Muren behangen

Een nieuw behang kan spreekwoordelijk wonderen doen. Style je woonkamer met onze collectie designerbehang. Kom te weten hoe je goed behangt met vliesbehang. Of haal het echte vakantiegevoel in huis met fotobehang. Met on ...meer

PERFAX Behangliniaal rvs
Perfax
21,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Behanglinialen

Behangliniaal kopen bij HORNBACH

Behangranden plakken stap 1 . HORNBACH

Voor een perfecte afwerking van jouw muur kun je niet zonder een behangliniaal. Ook voor behanglinialen ga je naar HORNBACH. Je vindt het assortiment zowel online als in onze vestiging. In de vestiging staat het personeel je graag te woord om jouw vragen over het behangproject toe te lichten. Met een goede behangliniaal ben je verzekerd van het beste resultaat. En niet geheel onbelangrijk; bij HORNBACH koop je dankzij de laagste prijsgarantie alle artikelen tegen de allerbeste prijs. Naast de laagste prijs en het ruime assortiment, heb je ook 30 dagen retourrecht, online en in de vestiging!

Behangliniaal en de toepassing

Wanneer je gaat behangen is een goede voorbereiding het halve werk. Met een behangliniaal kun je het behang en tapijt strak op maat snijden. Hiermee creëer je een uiterst zuivere afwerking van de materialen. Dankzij de sterke eigenschappen van de behanglinialen van HORNBACH maak je eenvoudig een scherpe en rechte snede. Bij HORNBACH vindt je ook een ruim assortiment behang en accessoires, zoals behangkwasten en lijmen. De behanglinialen van HORNBACH helpen iedereen met zijn of haar project. Heb je vragen of wil je meer informatie over de behanglinialen? Kom dan langs in jouw dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons personeel. Een overzicht van de meest gangbare soorten behang met bijbehorende eigenschappen vind je in het advies “ Het juiste behang vinden”. Daarnaast vind je in de HORNBACH Onlineshop een ruime keuze aan verf en schildersbenodigdheden. Yippie!

Hoeveel behang heb je nodig?

Als je behang hebt gekozen en weet welke muur je ermee wilt behangen, is de eerste stap klaar. Nu kun je gaan rekenen. Hoeveel rollen heb je in totaal nodig voor je project? Met de behangcalculator kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt.

Start hier je behangproject:

naar boven