0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 08:25 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Behangrollers


9 resultaten
Top-artikel
RAUTNER Behangset voor vliesbehang 4-delig
Online bestellenReserveren & afhalen
PERFAX Lijmkwast
Perfax
8,39 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
PERFAX Roll-on behangroller
Perfax
(2)
14,59 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Muren behangen

Muren behangen

Een nieuw behang kan spreekwoordelijk wonderen doen. Style je woonkamer met onze collectie designerbehang. Kom te weten hoe je goed behangt met vliesbehang. Of haal het echte vakantiegevoel in huis met fotobehang. Met on ...meer

Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
RAUTNER Behangaandrukrol 2K 45 mm
Rautner
(1)
4,95 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Vliesbehang set 4-delig
(6)
8,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Lijmroller voor vliesbehang 18 cm
(1)
5,29 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Behangrollers

Behangkwast of behangroller kopen bij HORNBACH

Behangranden plakken stap 3 . HORNBACH

HORNBACH heeft een ruim assortiment behangkwasten en behangrollers. De behangrollers zijn geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Met een goede behangkwast wordt je project een eitje en ben je verzekerd van het beste resultaat. Niet geheel onbelangrijk is dat je ook behangkwasten bij HORNBACH koopt tegen de allerbeste prijs. Wij bieden namelijk op ons complete assortiment de laagste prijsgarantie. Daarbij heb je ook nog eens 30 dagen retourrecht. Dit geldt voor zowel aankopen online als ook in de vestiging!

Het voordeel van een goede behangroller.

De behangrollers van HORNBACH zijn speciaal ontwikkeld om behangplaksel goed en direct aan te brengen. De rollers zijn van topkwaliteit polyamide. De behangkwasten en behangrollers spatten niet, pluizen niet en zijn geschikt voor de meeste ondergronden. De behangrollers helpen iedereen bij zijn of haar project. Heb je vragen of wil je meer weten over de behangrollers? Breng dan een bezoek aan jouw dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundige personeel.

Een overzicht van de meest gangbare soorten behang met bijbehorende eigenschappen vind je in het advies “ Het juiste behang vinden”. Daarnaast vind je in de HORNBACH Onlineshop een ruime keuze aan verf en schildersbenodigdheden. Yippie!

Hoeveel behang heb je nodig?

Als je behang hebt gekozen en weet welke muur je ermee wilt behangen, is de eerste stap klaar. Nu kun je gaan rekenen. Hoeveel rollen heb je in totaal nodig voor je project? Met de behangcalculator kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt.

De beste behangkwasten en behangrollers bestel je eenvoudig online

Wil je je behangkwasten en behangrollers zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven