Voor werkzaamheden aan het huis, die je niet zelf kunt of mag uitvoeren, waar je zelf geen tijd voor hebt of simpelweg geen zin in hebt, kun je laten uitvoeren door bij onze Montageservice aangesloten professionals. Deze service biedt je de onderstaande diensten aan voor werkzaamheden aan het huis.

Bekijk alle werkzaamheden voor buitenshuis

Dakraam monteren

Dakraam monteren Montaegservice | HORNBACH

Wil je meer licht in de ruimten onder het dak hebben en een mooi uitzicht over de daken? Of heb je een kapot raam dat moet worden vervangen? Met onze Montageservice kun je snel en professioneel je dakraam laten inbouwen. Noodzakelijke en gewenste extra services zoals het inbouwen van een binnenbekleding of zonwering zijn ook geen probleem voor onze professionals.

Raamkozijn monteren

Raamkozijn monteren Montageservice | HORNBACH

Goed afgedichte ramen zorgen voor geluidsisolatie en dragen bij aan de energiebesparing. Want geluid blijft buiten en de kamerwarmte blijft binnen. Dankzij onze Montageservice kun je het raamkozijn laten monteren. Ook monteren de professionals het beslag voor woonkamerramen. Aanvullend op het monteren van ramen kun je door de Montageservice ook je rolluiken en vensterbanken laten inbouwen.

Zonnescherm monteren

Zonnescherm monteren Montageservice | HORNBACH

Je wilt graag een schaduwrijk plekje op het terras om uit te rusten na een inspannend project? Laat een zonnescherm monteren door de bij onze Montageservice aangesloten professionals. Zij zorgen voor een veilige verankering, ook op moeilijke ondergrond. Tegelijkertijd kun je gewenste extra diensten zoals het aanbrengen van een windmeter laten uitvoeren.

Buitendeur monteren

Buitendeur monteren Montageservice | HORNBACH

Een buitendeur beschermt je niet alleen tegen ongewenst bezoek, hij kan tegelijkertijd de blikvanger van je gevel zijn. Bij HORNBACH kun je de bij onze Montageservice aangesloten professionals de opdracht geven een buitendeur te installeren. Zij bouwen bovendien ook de deurdrempel en een dranger boven aan de deur in of pleisteren het geheel bij. Deze werkzaamheden zijn kinderspel voor onze professionals.

Laat je project uitvoeren door een professional!

Heb je geen tijd om thuis te klussen? Of heb je niemand die je helpt bij het monteren van ramen en deuren? Met HORNBACH kun je je project tóch realiseren. Als je vragen hebt over onze Montageservice of je wilt hier gebruik van maken, dan kan je dit doen door contact op te nemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Geef bij je aanvraag de volgende informatie aan:

  • reden van het contact* (bijvoorbeeld algemene informatie, advies, opmeetverzoek)
  • gegevens over je dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging*
  • persoonlijke gegevens (aanhef, titel, voornaam*, achternaam*)
  • adres (straat, huisnummer, toevoeging, postcode, plaats)
  • contactgegevens (e-mailadres*, telefoonnummer, mobiel nummer)

De medewerkers van jouw dichtstbijzijnde vestiging nemen per omgaande contact met je op.

De met * gemarkeerde gegevens hebben wij nodig om je aanvraag te kunnen verwerken. Je gegevens worden doorgestuurd naar de dichtstbijzijnde vestiging. Informatie daarover vind je in onze privacyverklaring.

Wij voeren ook deze projecten bij je uit