Door drukte kan de bezorging langer duren. Winkelen op afspraak is mogelijk. Plan hier je bezoek!

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

Soorten dakbedekking

Dak bedekking . HORNBACH

De keuze aan materialen voor het dekken van daken is groot. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar niet ieder materiaal is geschikt voor elk dak. Naast dat je wilt dat het dak er mooi uit moet zien, is vooral de functie van het dak van essentieel belang.

Leestijd 1 min.

De keuze aan materialen voor het dekken van daken is groot. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar niet ieder materiaal is geschikt voor elk dak. Naast dat je wilt dat het dak er mooi uit moet zien, is vooral de functie van het dak van essentieel belang. Regenwater moet snel afgevoerd kunnen worden en mag zich niet onder het dak verzamelen. Bij dakpannen moet erop worden gelet dat deze in de loop der tijd niet een voedingsbron worden voor centimeters dikke lagen mos.

Soorten dakbedekking

Hieronder vind je een overzicht van verschillende soorten dakbedekking en hun toepassing.

Let op

Neem de gemeentelijke voorschriften voor dakbedekking in acht. De verkrijgbare kleuren en vormen van dakpannen zijn beperkt.

Dakbedekking kopen? Bestel eenvoudig online!

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x