Voordelen van kliktegels

Leggen wordt nu nog gemakkelijker gemaakt met de 'kliktechniek'

  • droog leggen zonder lijm of voegmortel
  • eenvoudig leggen door middel van klikmechanisme
  • direct beloopbaar en belastbaar
  • altijd demonteerbaar

Tips voor het leggen van tegels | HORNBACH!

Soorten kliktegels

Of je nu gaat voor de natuurlijke en tijdloze variant van natuursteen of de duurzame en bestendige variant van WPC of kunststof; kliktegels zijn er in verschillende materialen en ontelbare designs.

Natuurstenen kliktegels

Kliktegels van steen zijn er bijvoorbeeld van fijn leisteen of graniet. De natuurstenen kliktegels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en hebben een hoogstaande en moderne look.

Klickfliesen Inspirtation1

Houten kliktegels

De robuuste en 'blotevoetenvriendelijke' echt houten vloerdelen kun je met het kliksysteem naar behoefte leggen. Ze zijn vooral geschikt voor het leggen op terrassen, balkons en in wintertuinen.

Klickfliesen Inspirtation6

WPC-kliktegels

WPC-kliktegels bestaan uit een composiet van hout en kunststof ('Wood Plastic Composites') en verenigen de voordelen van de beide materialen. WPC-kliktegels onderscheiden zich door hun levensduur en stabiliteit en worden daarom hoofdzakelijk buitenshuis gebruikt.

Klickfliesen Inspirtation2

Kunststof kliktegels

Kunststof staat bekend om zijn belastbaarheid, waardoor de betaalbare variant kliktegels op veel manieren kunt gebruiken. Bovendien zijn ook kunststof kliktegels in veel vormen en patronen verkrijgbaar.

Klickfliesen Inspirtation3

Projecten die ook interessant kunnen zijn