0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-06-23 om 02:52 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Kliktegels kiezen

Leestijd 2 min.
Kliktegels kiezen

Kliktegels zijn de innovatieve oplossing voor binnen en buiten. Deze tegels kunnen op bijna iedere ondergrond, dekvloer, hout, tapijt en dergelijke gelegd worden. Dankzij het praktische kliksysteem kun je de tegels eenvoudig en snel monteren en demonteren. En dat helemaal zonder resten.

Voordelen van kliktegels

Leggen wordt nu nog gemakkelijker gemaakt met de 'kliktechniek'

  • droog leggen zonder lijm of voegmortel
  • eenvoudig leggen door middel van klikmechanisme
  • direct beloopbaar en belastbaar
  • altijd demonteerbaar

Tips voor het leggen van tegels | HORNBACH!

Soorten kliktegels

Of je nu gaat voor de natuurlijke en tijdloze variant van natuursteen of de duurzame en bestendige variant van WPC of kunststof; kliktegels zijn er in verschillende materialen en ontelbare designs.

Natuurstenen kliktegels

Kliktegels van steen zijn er bijvoorbeeld van fijn leisteen of graniet. De natuurstenen kliktegels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en hebben een hoogstaande en moderne look.

Klickfliesen Inspirtation1

Houten kliktegels

De robuuste en 'blotevoetenvriendelijke' echt houten vloerdelen kun je met het kliksysteem naar behoefte leggen. Ze zijn vooral geschikt voor het leggen op terrassen, balkons en in wintertuinen.

Klickfliesen Inspirtation6

WPC-kliktegels

WPC-kliktegels bestaan uit een composiet van hout en kunststof ('Wood Plastic Composites') en verenigen de voordelen van de beide materialen. WPC-kliktegels onderscheiden zich door hun levensduur en stabiliteit en worden daarom hoofdzakelijk buitenshuis gebruikt.

Klickfliesen Inspirtation2

Kunststof kliktegels

Kunststof staat bekend om zijn belastbaarheid, waardoor de betaalbare variant kliktegels op veel manieren kunt gebruiken. Bovendien zijn ook kunststof kliktegels in veel vormen en patronen verkrijgbaar.

Klickfliesen Inspirtation3

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven