0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-03-24 om 09:46 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Tegels reinigen & onderhouden

Tegels reinigen & onderhouden

Hoe kan ik mijn tegels goed reinigen en onderhouden? Informatie over passende reinigings- en onderhoudsproducten voor tegels en verdere tips vind je hier!

Tegels impregneren en beschermen

Om het oppervlak van tegels te beschermen, zijn er voor de verschillende tegelsoorten diverse impregneermiddelen. Deze hebben een vuilafstotende werking en zijn ook olie- en waterbestendig. Zo zorgen ze voor afdichting en bescherming van de tegels. Voor verbleekte tegels zijn er bovendien speciale kleurverdiepers.

Speciale producten voor tegels

Veel tegels of de gemaakte vlekken op de tegels hebben een speciale behandeling nodig. Wanneer je bijvoorbeeld mos en algen van je tegels wilt verwijderen, adviseren we een speciale mos- en algenverwijderaar. Siliconenresten verwijder je snel en eenvoudig met een siliconenverwijderaar. En voor olievlekken is er weer een passende olievlekverwijderaar. Maar daarnaast zijn er ook andere producten, zoals voegenverf. Deze laten je oude voegen weer stralen.

Tegels reinigen

Hardnekkig vuil op tegels? Voegenrestanten, olie- en vetvlekken op tegels en/of cement- en kalksluier maken tegels lelijk. Speciale reinigers voor tegels helpen je deze ongewenste vervuilingen snel en doelgericht te verwijderen.

Tegels onderhouden

Sommige soorten tegels zijn zeer onderhoudsgevoelig. Het is dus aan te raden om natuursteentegels, mozaïektegels of keramische tegels goed te onderhouden. Speciaal geselecteerde oppervlakte-actieve stoffen zorgen ervoor dat het reinigingsmiddel zeer werkzaam is en de meest hardnekkige vlekken met het schoonmaken.

Andere tegelprojecten die interessant zijn

naar boven