0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-09-23 om 06:24 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Raamstickers


8 resultaten
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Raamstickers vogelsilhouet wit
Pick up
5,39 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 8 van 8 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Raamstickers

Raamstickers kopen bij HORNBACH

Ramen kunnen enorm saai zijn. Bij iedereen bestaat een groot deel van de muur tegenwoordig wel uit een raam. Denk maar eens aan een voorkamer. Vaak bevatten voorkamers grote ramen waardoor je goed naar buiten kan kijken. Met raamstickers maak je je raam gemakkelijk leuker. Daarnaast neem je ook de inkijk weg dankzij het gebruik van raamstickers. Combineer de raamstickers met je raamdecoratie en zorg voor een optimale lichtinval en sfeervolle ambiance. We hebben kleurrijke stickers, stickers met een focus op de natuur, maar ook stoere kinderraamstickers. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan raamstickers. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Het gebruik van statische raamstickers

Wanneer je niet kan kiezen uit ons assortiment raamstickers raden wij je onze statische raamstickers aan. Statische raamstickers zijn eenvoudig te verwijderen van je raam. Ze zorgen ervoor dat er geen lijmsporen op je raam achterblijven. Zo kan je zonder zorgen variëren met raamstickers! Wil je meer informatie over statische raamstickers of de juiste raamstickers voor jouw huis? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Ramen opfleuren

Kijk je naar je raam en denk je soms: er mist niets? Met raamstickers kun je je raam compleet opfleuren. Soms helpt het ook om je houten kozijn een likje verf te geven en er de juiste raamdecoratie bij de kiezen.

De beste raamstickers bestel je eenvoudig online

Wil je je raamstickers zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven