0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-03-24 om 02:58 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Schildersezels


6 resultaten
THE WALL Studio-schildersezel 225 cm
The Wall
(41)
69,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
THE WALL Staande schildersezel 152 cm
The Wall
(3)
44,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
THE WALL Schildersezel tafelmodel 50 cm
The Wall
(2)
11,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Kunstenaarsbenodigdheden

Kunstenaarsbenodigdheden

Je hoeft geen kunst gestudeerd te hebben of enorm creatief te zijn, om een canvas te beschilderen. In de HORNBACH lijstenmakerij vind je niet alleen wanddecoraties, lijsten en afbeeldingsaccessoires - met ons assortiment ...meer

THE WALL Schildersezel 180 cm
The Wall
(10)
26,95 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
MARABU Tafelschildersezel 75 cm
Marabu
29,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Schildersezels

Schildersezels kopen bij HORNBACH?

Op onze professionele schildersezels werk je een stuk fijner. Of je nou landschappen of stillevens creëert, of dat je houten panelen heel precies wilt kunnen beschilderen. Wij bieden verschillende soorten schildersezels aan, die allemaal hun eigen formaat en verstelbaarheid hebben.

Beeldend kunstenaars kunnen niet zonder schildersezels

Ben jij al een tijdje hobbymatig aan het schilderen? Dan is een schildersezel misschien wel de belangrijkste tool om comfortabeler te werken. Doordat je schilderij overeind staat, wordt het makkelijker om je blik heen en weer van je onderwerp naar je doek te verplaatsen. Ook voor het realistisch weergeven van perspectief en diepte werkt schilderen op een ezel veel beter dan schilderen op een tafel.

Zet je schilderij precies in de juiste stand

Een schildersezel kan je met handige schroeven op veel manieren in de hoogte verstellen. Ook de hoek waaronder je je werkstuk zet is eenvoudig aan te passen. Onderaan en bovenaan sommige schildersezels zitten lijsten en blokjes om je werkstuk vast te klemmen. Slim als je er een nogal woeste schildertechniek op nahoudt!

Een paar ezels in ons assortiment hebben bovendien telescopische poten, zodat je ze extreem eenvoudig tot een minimaal formaat inklapt. Handig als je een schilder bent die graag op locatie werkt. Met een telescopische ezel kan je een full-sized ezel de stad of de natuur in meenemen, op zoek naar dat ene perfecte onderwerp. Kijk ook bij onze kunstenaarsbenodigdheden om jezelf op penselen en verf te trakteren!

Kies je voor een grote of juist een kleine ezel

We hebben ook schildersezels van een kleiner formaat in ons magazijn. Een zogenaamd tafelmodel kan je op minder manieren verstellen dan een grote staande ezel, maar ze zijn goedkoper en heel praktisch in het gebruik. Als je veel ezels voor een groep kunstenaars wilt kopen, dan ben je met tafelmodellen voordelig uit. Zeker omdat HORNBACH je op elk artikel de laagste prijsgarantie geeft.

Deze kleine ezeltjes komen ook van pas als je je werk wilt exposeren. Het geeft een leuke extra touch aan je werkstuk om hem op een mini-ezeltje in de vensterbank of op het dressoir wilt zetten. En ze doen het ook fantastisch als standaard voor kleine decorstukken in huis. Plaats er telkens de nieuwste verjaardagskaarten, kindertekeningen of leuke foto’s op!

Start hier je project:

naar boven