0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 08:18 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Vouwgordijnen


1 resultaat(6 varianten)
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 1 van 1 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Vouwgordijnen

Populaire filters in het assortiment Vouwgordijnen

Vouwgordijnen koop je natuurlijk bij HORNBACH

Duo rolgordijnen l HORNBACH

Je bent toe aan wat nieuws of je hebt gewoon zin om de boel eens lekker overhoop te gooien? Je voorkeur gaat natuurlijk uit naar de vouwgordijnen van HORNBACH. Deze gordijnen zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk te monteren. Door onze laagste prijsgarantie ben je met al onze producten goedkoper uit dan bij de concurrent. Daarnaast bieden wij je een ruim assortiment aan vouwgordijnen waar jij altijd in slaagt!

Creëer een nonchalante look!

Met de vouwgordijnen van HORNBACH creëer je eenvoudig een lekker losse look in elke kamer. Je kunt er voor kiezen om ze half omhoog te doen zodat ze nonchalant over elkaar heen vallen. Natuurlijk kan je ze ook geheel openen en/of sluiten. De keuze is aan jou. Kies de juiste kleur bij je interieur en geniet hier voor een lange tijd van! Als dit voor jou nou de ideale oplossing is en je meer informatie wilt over de verschillende soorten vouwgordijnen en de toepassing hiervan. Laat je dan niet tegenhouden en kom razendsnel in jouw HORNBACH vestiging langs voor uitgebreid advies van ons vakkundig personeel.

Raamdecoratie voor jouw ruimte kiezen

Weet je nog niet zeker of je gordijnen wilt of andere raamdecoratie? Bekijk dan eerst welke verschillende raamdecoratie er allemaal is. Zo vind je jouw perfecte raamdecoratie.

Aan de slag met nieuwe gordijnen? Als je hebt gekozen voor gordijnen op rails moet je eerst nog je gordijnrails monteren. Daarna haak je ze eenvoudig aan de rails met gordijnhaakjes.

De beste vouwgordijnen bestel je eenvoudig online

Wil je je vouwgordijnen zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven