0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 14:43 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kunststof jaloezieën


2 resultaten(38 varianten)
SOLUNA Jaloezie kunststof 50 mm wit 60x130 cm
19 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
SOLUNA Jaloezie kunststof 50 mm grijs 60x130 cm
19 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Kunststof jaloezieën

Populaire filters in het assortiment Kunststof jaloezieën

Kunststof jaloezieën kopen bij HORNBACH

SOLUNA jaloezieën | HORNBACH

Zorg voor goede raamdecoratie. Want raamdecoratie voor de ramen heeft veel voordelen. Er zijn verschillende soorten raambekledingen die voor de ramen geplaatst kunnen worden. Denk aan rolgordijnen, plissés, lamellen en jaloezieën. Ook voor je dakraam is dit soort raambekleding beschikbaar. Jaloezieën worden ook wel lamellen genoemd. Alleen zijn lamellen die met verticale banen, terwijl de jaloezieën horizontale banen hebben. Bij HORNBACH verkopen we drie soorten jaloezieën: aluminium, kunststof en houten jaloezieën. Kunststof jaloezieën zijn stevig, kunnen in vochtige ruimtes, dienen als goede zonwering en zijn er in verschillende soorten en maten. Bij HORNBACH vind je jaloezieën van het merk Soluna. Bij ons heb je in het assortiment een ruime keuze in alle soorten raamdecoratie. Koop daarom je kunststof jaloezieën bij HORNBACH.

Kunststof jaloezieën als raambekleding

Waarom zou je voor kunststof jaloezieën kiezen? Het antwoord is simpel: omdat ze onderhoudsvriendelijk zijn en dankzij het kunststof materiaal geschikt zijn in vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken. Jaloezieën op zich hebben het voordeel dat de lichtdoorlating flexibel te regelen is. Een jaloezie kan omhoog en omlaag, maar de lamellen (de horizontale banen) kun je makkelijk draaien. Zo kun je de zon tegenhouden, maar genoeg licht doorlaten. Of je zorgt er zo voor dat mensen niet naar binnen kijken, dus dat je de privacy in de kamer kunt regelen. Kunststof jaloezieën hebben brede lamellen. Dit zorgt voor een strakke en degelijke raambekleding, waarmee lichtinval en privacy beter te regelen is dan jaloezieën met dunne lamellen. Maak je ruimte met jaloezieën verduisterend of lichtdoorlatend. De keuze is aan jou. Bij HORNBACH vind je kunststof jaloezieën met een houtoptiek. Dit is een structuur in de kunststof en doet lijken alsof je houten jaloezieën hebt. Je hebt alleen niet het nadeel van hout, dat niet vochtig mag worden. Alle kunststof jaloezieën, zoals de jaloezieën als van hout zijn er in verschillende kleuren en maten. Zoveel maten zelfs dat je voor elk raam wel een kunststof jaloezie wilt hebben! Zo heb jij je jaloezieën op maat. Als dat geen service is? Kom langs bij HORNBACH, online of in de vestiging, voor jouw kunststof jaloezieën.

Zorg dat je de afmetingen correct opmeet!

Wil je graag tips over hoe je het beste je dakraam plisségordijn in kan meten? We helpen je graag! Lees onze tips over hoe het je beste raamdecoratie kan opmeten.

De beste kunststof jaloezieën bestel je eenvoudig online

Wil je je kunststof jaloezieën zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven