0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-12-22 om 01:51 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Houten jaloezieën


5 resultaten(28 varianten)
SOLUNA Houten jaloezie 50 mm wit 80x175 cm
3 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
INTENSIONS Houten jaloezie 25 mm wit 60x130 cm
9 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
SOLUNA Houten jaloezie 50 mm grijs 80x175 cm
3 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
INTENSIONS Houten jaloezie mat zwart 120x175 cm
4 varianten
Online bestellenniet reserveerbaar
INTENSIONS Houten jaloezie 25 mm grijs 60x130 cm
9 varianten
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Houten jaloezieën

Populaire filters in het assortiment Houten jaloezieën

Houten jaloezieën koop je natuurlijk bij HORNBACH

SOLUNA jaloezieën | HORNBACH

Jij bent op zoek naar nieuwe houten jaloezieën? Dan zit je hier helemaal goed. Wij snappen maar al te goed dat je eens in de zoveel tijd je interieur wilt vernieuwen. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten jaloezieën. Kijk gerust rond tussen de verschillende jaloezieën van hout! Door onze laagste prijsgarantie ben je met al onze producten goedkoper uit dan bij de concurrent. Daarnaast bieden wij je een ruim assortiment aan jaloezieën waar jij altijd in slaagt!


Met hout creëer je een warm gevoel!

Hout geeft een authentiek gevoel en oogt zeer mooi in elk huis. Of je nu kiest voor een echte hout look of een jaloezie die geheel zwart is, dat maakt niet uit. In elke jaloezie zijn de groeven van het hout namelijk goed zichtbaar! Heb jij altijd al houten jaloezieën willen hebben, dan is dit je kans! Als dit voor jou nou de ideale oplossing is en je meer informatie wilt over de verschillende soorten jaloezieën, of raamdecoratie & rolgordijnen , en de toepassing hiervan? Laat je dan niet tegenhouden en kom razendsnel in jouw HORNBACH vesteging langs voor uitgebreid advies van ons vakkundig personeel.

Zorg dat je de afmetingen correct opmeet!

Wil je graag tips over hoe je het beste je dakraam plisségordijn in kan meten? We helpen je graag! Lees onze tips over hoe het je beste raamdecoratie kan opmeten.

De beste houten jaloezie bestel je eenvoudig online

Wil je je houten jaloezie zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven