0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-12-22 om 21:20 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Pelletkachels


2 resultaten
Top-artikel
MANOR HOUSE Pelletkachel Durby 6 kW
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
U hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Pelletkachels

Pelletkachel kopen bij HORNBACH

AT Pelletofenförderung

Een pelletkachel geeft net zo veel gezelligheid en sfeer als een houtkachel, maar is heel eenvoudig in het gebruik en tevens milieuvriendelijk! Pelletkachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. Hierdoor kan je op een milieuvriendelijke manier genieten van behaaglijke vlammen!

Milieuvriendelijk stoken

Het grootste verschil tussen een pelletkachel en een houtkachel is de gebruikte brandstof. In plaats van hout, verbrandt je pellets. Wat zijn pellets? Pellets zijn samengeperste houtkorrels; deze hebben een schonere, milieuvriendelijkere verbranding dan hout, geven meer warmte, en stoten minder fijnstof uit dan hout. Ook zorgen ze voor minder rookontwikkeling en zijn de pelletkorrels goedkoop! Ben je op zoek naar meer mogelijkheden om je huis warmer te krijgen? Dan kan een betere isolatie of een goede radiator ook een oplossing zijn. Neem eens een kijkje bij onze isolatie toebehoren . Met deze toebehoren blijft de warmte beter in je huis hangen.

De pelletkachel: Eenvoudig in het gebruik

Stoken op pellets is eenvoudig. Je kan zelf bepalen hoe warm je wil stoken en het ingenieuze systeem doet de rest! De temperatuur wordt gemeten, de hoevelheid pellets die bij het vuur moeten wordt gereguleerd en de afvoer van de rookgassen gecontroleerd. Sommige van onze Pelletkachels zijn zelfs via de wifi-module te bedienen.

De beste pelletkachel bestel je eenvoudig online

Wil je je pelletkachel zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven