0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-02-24 om 10:12 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Tafelventilatoren


8 resultaten
Top-artikel
EUROM Tafelventilator Vento 3D wit
EUROM
(4)
64,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Top-artikel
EUROM Tafelventilator VTM12 chroom
EUROM
(3)
49,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Huis ventileren

Huis ventileren

Slechte lucht in huis ruikt niet alleen slecht, maar kan ook op de lange termijn ziektes veroorzaken. Slechte lucht kan verschillende oorzaken hebben. Hier zijn tips over hoe je op de juiste manier kunt ventileren en inf ...meer

niet online bestelbaarniet reserveerbaar
EUROM Tafelventilator VT12 wit
EUROM
(1)
24,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 8 van 8 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Tafelventilatoren

Tafelventilator kopen bij HORNBACH

Frisse ventilatoren kopen bij HORNBACH

Zoek verkoeling tijdens de warme dagen! Wil je een lekker briesje tijdens het eten, of werk je thuis en is het je iets te warm? Dan is een tafelventilator iets voor jou! Ook geschikt voor kantoor. Klein, compact en super nuttig. Dat is waar deze ventilator voor staat. Zo’n mini ventilator valt bijna niet op. En je haalt toch de koelte naar je toe! Jij bent klaar voor de zomer! Wil je de temperatuur in je kamer eenvoudig en snel verlagen? Dan is een airco iets voor jou.

De beste ventilatoren

Bij HORNBACH vind je alleen de beste ventilatoren. Het voordeel van tafelventilatoren is dat je ze makkelijk kunt meenemen. Ga je kamperen? Neem je ventilator mee! Geschikt voor elke tafel. De bekendste vorm is de kleine ventilator op een voet, waar je de standen kunt bepalen. Je kunt dan ook vaak de windrichting bepalen. Kleine tafelventilatoren zijn stiller dan andere ventilatoren. Dat komt omdat ze klein zijn! Klein maar fijn, zeggen we dan. Vind je het effect te weinig? Ontdek dan een plafondventilator, torenventilator of luchtkoeler. Bedenk wel dat ventilatoren alleen de gevoelstemperatuur verlagen. Een airco verlaagt de temperatuur in de ruimte. Iets voor jou? Neem een kijkje bij mobiele airco of split airco! Opzoek naar nog meer manieren om te verkoelen? HORNBACH heeft ook een groot assortiment in zwembaden en zonwering. Zo kom je toch de warme zomerdagen door!

Start hier je ventilatieproject:

naar boven