0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 19:06 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Staande ventilatoren


6 resultaten
Top-artikel
EUROM Staande ventilator VSM16 chroom
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Staande ventilator VS16 wit
EUROM
29,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
STANLEY Staande ventilator ST-30P
Stanley
249,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
STANLEY Staande ventilator ST-20P
Stanley
169,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Staande ventilatoren

Staande ventilator kopen? Laagste prijsgarantie! HORNBACH

Een torenventilator of staande ventilator geeft verkoeling als het warm is. Doordat er wind over je heen wordt geblazen, verdampt het zweet op je lichaam sneller. Daardoor krijg je een lekker koel gevoel. Wel zo fijn voor die hete dagen die je binnen doorbrengt! Een staande ventilator of torenventilator is ideaal voor de slaapkamer, woonkamer of in de werkkamer. Bij veruit de meeste staande ventilatoren kan je kiezen of hij ronddraait, of dat je hem vast wilt zetten in een bepaalde positie. Ook hebben de meeste staande ventilatoren en torenventilatoren meerdere standen. Hoe hoger de stand, hoe meer wind hij jouw richting op blaast.

Torenventilator is populair

Een torenventilator is een rechtopstaande, verticale ventilator. Meestal is hij slanker dan een normale ventilator, en neemt hij minder ruimte in. Niet voor niets is een torenventilator het meest populair! Opzoek naar nog meer manieren om te verkoelen? HORNBACH heeft ook een groot assortiment in zwembaden en zonwering. Zo kom je toch de warme zomerdagen door!

Aan de slag met verkoelen!

Opzoek naar andere manieren om te verkoepelen naast het gebruiken van een ventilator? Kijk eens bij onze airco kiezen pagina voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen!

Je staande ventilator bestel je eenvoudig online

Wil je je staande ventilator zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven