0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 08:42 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Staande ventilatoren


6 resultaten
Top-artikel
EUROM Staande ventilator VSM16 chroom
EUROM
(4)
59,95 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
EUROM Staande ventilator VS16 wit
EUROM
(9)
29,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Haal alles uit jouw zomer!

Haal alles uit jouw zomer!

Het is het seizoen waar we buiten kunnen zitten en ontspannen met een goed boek, of lange zomeravonden spenderen met vrienden en familie. Geniet optimaal van je buitenruimte en neem een duik in ons assortiment. Of je nu ...meer

Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Staande ventilatoren

Staande ventilator kopen? Laagste prijsgarantie! HORNBACH

Een torenventilator of staande ventilator geeft verkoeling als het warm is. Doordat er wind over je heen wordt geblazen, verdampt het zweet op je lichaam sneller. Daardoor krijg je een lekker koel gevoel. Wel zo fijn voor die hete dagen die je binnen doorbrengt! Een staande ventilator of torenventilator is ideaal voor de slaapkamer, woonkamer of in de werkkamer. Bij veruit de meeste staande ventilatoren kan je kiezen of hij ronddraait, of dat je hem vast wilt zetten in een bepaalde positie. Ook hebben de meeste staande ventilatoren en torenventilatoren meerdere standen. Hoe hoger de stand, hoe meer wind hij jouw richting op blaast.

Torenventilator is populair

Een torenventilator is een rechtopstaande, verticale ventilator. Meestal is hij slanker dan een normale ventilator, en neemt hij minder ruimte in. Niet voor niets is een torenventilator het meest populair! Opzoek naar nog meer manieren om te verkoelen? HORNBACH heeft ook een groot assortiment in zwembaden en zonwering. Zo kom je toch de warme zomerdagen door!

Start hier je ventilatieproject:

naar boven