0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 09:01 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Split airco's


1 resultaat
Top-artikel
EUROM Caravan airco AC2401
EUROM
(5)
459,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 1 van 1 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Split airco's

Split airco kopen bij HORNBACH

Split airco l HORNBACH

De zomers worden steeds warmer, heerlijk als je op het strand kan liggen. Maar helaas komt die warmte ook vaak in huis terecht. Hoe lekker zou het zijn dat er geen warme, maar koele lucht door je huis waait? Dan is het goed om je te verdiepen in een split airco! Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat is een split airco?

Een split airco is een warmtepompsysteem dat werkt op basis van koelvloeistof, net als je koelkast. Koelvloeistof onttrekt de warmte uit de binnenruimte (via de binnenunit) en geeft die buiten weer af aan de buitenlucht. Bij een split airconditioning systeem zijn het binnen en het buitendeel dus gescheiden. Zo blijft huis heerlijk koel. Een groot voordeel van een split airco is dat deze ook vaak kunnen verwarmen. Op deze manier kan je je split airco ook in de winter gebruiken. Ideaal! Een split airco kost wel wat meer moeite op te installeren. Dit kan het echter zeker waard zijn! Als je een split airco toch niet helemaal ziet zitten, dan kan je ook op een andere manier verkoeling zoeken. HORNBACH heeft ook een groot assortiment in zwembaden en zonwering. Zo kom je toch de warme zomerdagen door!

Aan de slag met je airco!

Heb je vragen over je airco project? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. En kijk eens bij onze airco kiezen pagina of leer alles over de beste split airco's voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je airco's!

Je split airco bestel je eenvoudig online

Wil je je split airco zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven