0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-12-23 om 19:43 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Airco's


10 resultaten
EUROM Caravan airco AC2401
EUROM
(5)
459,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
EUROM Mobiele airco PAC 9.2
EUROM
(14)
189,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Advies
De beste airco kiezen

De beste airco kiezen

Wat is het verschil eigenlijk tussen een mobiele en een vaste airco? En hoe weet je welke airco het beste bij jou past? Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. Dus ben jij op zoek naar verkoeling? Lees dan snel ...meer

EUROM Mobiele airco PAC 120
EUROM
(2)
299,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Mobiele airco Polar 16CH
EUROM
(2)
499,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Mobiele airco PAC 140
EUROM
(1)
399,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
EUROM Mobiele airco Cool-Eco 120 Wifi
EUROM
(1)
589,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Mobiele airco CoolSilent 100 Wifi
EUROM
(11)
499,00 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Je hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Airco's

Airco kopen? Vind jouw luchtkoeler of airconditioning bij HORNBACH!

Vaste airco's l HORNBACH

De temperaturen in Nederland worden steeds extermer. Met het oog op de oplopende temperatuur moet je natuurlijk iets doen om het in je huis behaaglijk te houden. Een airco is hiervoor dé oplossing! Een airco zorgt voor een frisse en koele toestroom van lucht, waardoor het in je huis zal afkoelen. Als je de zomer fris wilt doorkomen, dan koop je een mobiele airco of vaste airconditioning voor in huis. Een airco is een luchtkoeler, en zorgt voor heerlijke frisse lucht wanneer je dat het meest nodig hebt. Bij HORNBACH zijn we niet vies van een beetje zweet, maar ’s nachts is onze slaapkamer ons paleis, en willen we gewoon kunnen slapen!

Airco in jouw huis

Mobiele airco’s kan je makkelijk verplaatsen, omdat zij op wielen staan - ideaal voor ruimtes die snel verkoeling nodig hebben! Wil je liever een permanente oplossing zonder slang? Dan is vaste airconditioning een goede optie. Installatie daarvan kan bijvoorbeeld op de wand van je kamer. Split airco’s, ofwel split unit airconditioners, bestaan uit een vaste binnen- en buitenunit die minder geluid geven. De lawaai makende onderdelen bevinden zich namelijk aan de buitenkant van je huis. HORNBACH en zoek jouw stille airco! Als je niet alleen koele lucht wilt hebben, maar ook echt een ruimte wilt laten afkoelen, dan is een airconditioning de ideale oplossing! Tegenwoordig kun je met een airco soms ook de ruimte verwarmen. Je kunt het dan zien als een soort elektrische kachel. Handig als je zonnepanelen hebt en van het gas af wilt. Met de elektrische energie van de zonnepalen kun je jouw ruimte warm (of natuurlijk koud) houden. De radiator kun je in dit geval uit houden.

Welke airco is de beste?

Een split airco is een vaste airco en heeft een unit aan de buitenkant van het huis. Daar kan hij z’n warme lucht weer kwijt. Een split airco is een airco zonder slang, want die gaat via de muur naar buiten. Je moet de airco wel goed installeren. Geef je het plaatsen van je vaste airco liever uit handen? Voor installatie door een vakman kun je bij onze Montageservice terecht!

Liever geen gedoe, of je wilt de airco kunnen verplaatsen? Dan is de mobiele airco perfect voor jou. Geen gedoe met installatie en je kunt de mobiele airco overal kwijt! Denk aan je slaapkamer, of woonkamer. De beste mobiele airco vind je natuurlijk bij HORNBACH! Daar vind je naast airco’s en ventilatoren ook luchtkoelers. Dat zit tussen airco en ventilator in. Een luchtkoeler is eigenlijk een mobiele airco zonder slang en zorgt daarnaast voor een goede luchtvochtigheid en woonklimaat. Wil je een goede keuze maken over een airco in huis? Ontdek ons advies over de beste airco kiezen! En koop je airco bij HORNBACH.

Start hier je ventilatieproject:

naar boven