0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-12-22 om 21:46 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Mobiele airco's


8 resultaten
Top-artikel
EUROM Mobiele airco PAC 9.2
EUROM
(16)
229,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Mobiele airco PAC 120
EUROM
(2)
329,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Advies over mobiele airco's

Advies over mobiele airco's

Mobiele airco’s zijn makkelijk te verplaatsen én eenvoudig te installeren. Maar welke voordelen kent het nog meer en waar moet ik opletten bij het aanschaffen van een mobiele airco? Dit en meer!

EUROM Mobiele airco Polar 16CH
EUROM
549,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Mobiele airco Cool-Eco 120 Wifi
EUROM
(1)
589,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Mobiele airco PAC 140
EUROM
(1)
459,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
EUROM Mobiele airco CoolSilent 100 Wifi
EUROM
(11)
499,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 8 van 8 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Mobiele airco's

Mobiele airco kopen? Goedkope verrijdbare airco bij HORNBACH!

Mobiele airco l HORNBACH

Met een mobiele airco kan je flexibel koelen in de warme maanden van het jaar. Doordat ze op wielen staan verplaats je een mobiele airco snel en makkelijk naar elke ruimte in huis zoals jouw slaapkamer of zolderkamer. Je hangt de slang uit je raam, stelt de temperatuur in, en kan hem direct gebruiken om te koelen. De wat duurdere mobiele airco's hebben vaak ook zelfs een optie om te verwarmen. In dat geval is een mobiele airco niet alleen handig op warme zomerdagen, maar is het ook in de winter een hele fijne oplossing!

Goedkope, kleine en stille mobiele airco’s

HORNBACH heeft verschillende mobiele airco’s, waaronder kleine airco’s, stille airco’s en airco’s met verwarming voor elke kamer in huis zoals je slaapkamer. Zo slaap je élke nacht als een koning, en kan je zelfs in de zomer blijven zwoegen aan al je projecten binnenshuis. Zowel bij onze mobiele airco’s als split airco’s geldt de laagste prijsgarantie. Daardoor ben je altijd voordeliger uit dan bij de concurrent! Wil je je mobiele airco snel in huis hebben? Bestel je artikelen dan online en laat ze bij jou thuisbezorgen. Wil je hem nog sneller in huis? Reserveer je airco dan direct, en haal hem af in jouw HORNBACH-vestiging. Wat een service!

Hoe installeer, plaats en gebruik ik een mobiele airco?

Een mobiele airco kun je heel makkelijk zelf installeren, maar je moet hem wel vlakbij een raam of schuifraam plaatsen, bijvoorbeeld in je slaapkamer of op zolder bij je dakraam . Zorg vooral dat je de meegeleverde slang voor de luchtafvoer op de airco bevestigt en leid de slang vervolgens via het raam naar buiten. Meer tips over installeren en gebruiken lezen? Lees dan ons Advies over mobiele airco’s!

Waarom heeft mijn mobiele airco een slang nodig?

Mobiele airco’s hebben een afvoerslang nodig, omdat zij veel warme lucht uit je kamer moeten wegpompen om de temperatuur in je kamer te kunnen laten dalen. Je mobiele airco heeft ook een opvangbakje voor condenswater welke je af en toe moet legen. Dit komt doordat er in de afgevoerde warme lucht meer vocht zit dan in koele lucht. Dat betekent dat een mobiele airco niet alleen koelt, maar tegelijkertijd ook de lucht ontvochtigt!

Aan de slag met je airco's!

Heb je vragen over je airco project? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. En kijk eens bij onze airco kiezen pagina of leer alles over de beste mobiele airco's voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je airco's!

Je mobiele airco's bestel je eenvoudig online

Wil je je mobiele airco zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven