0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-02-24 om 23:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Betonnen schuttingen


4 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
ELEPHANT Latei beton 35x240x1840 mm
Elephant
(2)
24,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Houtbetonschutting plaatsen

Houtbetonschutting plaatsen

Het kiezen van de juiste schutting gaat naast functionaliteit ook om uitstraling van je tuin. Zoek jij een schutting met een moderne uitstraling en die lang meegaat? Kies voor een houtbetonschutting en stel deze zelf sam ...meer

Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Betonnen schuttingen

Populaire filters in het assortiment Betonnen schuttingen

Betonnen schuttingen kopen bij HORNBACH?

Een betonnen schutting is een afscheiding voor de tuin of een ander domein dat uit beton bestaat. Bij HORNBACH vind je heel wat mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Met een betonnen schutting scherm je je eigendom veilig en duidelijk af. Het is dan ook een volwaardig alternatief voor houten schuttingen.

Vroeger waren betonnen schuttingen vooral verkrijgbaar als grijze betonplaten. Tegenwoordig bieden online shops als HORNBACH schuttingen uit beton in allerlei soorten, maten en kleuren.

De voordelen van betonnen schuttingen

1. Een duurzame investering

  • Schuttingen uit beton gaan erg lang mee, zeker in vergelijking met andere typen schuttingen. Dit is deels te danken aan het feit dat beton niet rot door jarenlange regenval.

2. Een schutting die altijd recht blijft

  • Daarbij trekken schuttingen uit beton niet krom. Hierdoor blijft de structuur van de schutting altijd dezelfde, zonder risico's op schade of slijtage.

3. Bestand tegen erosie

Ten slotte zijn betonnen schuttingen uiterst goed bestand tegen erosie door water en wind. In landen met veel neerslag, zoals België en Nederland, is dat zeker interessant.

Waarom een betonnen schutting kopen?

Betonnen schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, hierdoor is er altijd een variant is die past bij jouw type tuin en stijl. Of je nu gaat voor een strakke en moderne uitstraling of juist voor een klassieke en tijdloze look, een betonnen schutting is de oplossing. Je tuinhuis en tuinmeubelen combineer je eenvoudig met een betonnen schutting!

Naast het feit dat beton erg duurzaam is, is het ook nog eens onderhoudsarm. Betonnen schuttingen vergen weinig tot geen onderhoud, waardoor je er jarenlang plezier van hebt zonder dat je er veel omkijken naar hebt.

Start hier je schuttingproject:

naar boven