0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-01-23 om 02:01 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Tuinhekken


11 resultaten
Tuinhek 178 x 80 cm, onder druk geïmpregneerd
Bij afname van 20 Stuks :
13,46 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Schapenhek Hazelnoot 500x90 cm
(32)
49,95 € * / Stuks
(9,99 € * / m)
Bij afname van 24 Stuks :
44,95 € * / Stuks
(8,99 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Voortuinhek Molina 179 x 119 cm, onder druk geïmpregneerd
Bij afname van 24 Stuks :
40,46 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Welke schutting moet ik kiezen?

Welke schutting moet ik kiezen?

Jij als doener kent geen grensen. Behalve als het om je tuin gaat... schuttingen! Hout, metaal, steen of bamboe. Ontdek alle voordelen van de materialen. Met of zonder gluurspleten- en gaten. Alles om jouw ideale schutti ...meer

ELEPHANT Tuinhek hardhout Kempas FSC ribbel 180x80 cm
Bij afname van 10 Stuks :
53,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Enkele poortdeur hout 100 x 90 cm
(5)
69,95 € * / Stuks
Bij afname van 8 Stuks :
62,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
ELEPHANT Tuinhek Vuren FSC zwart glad 180x80 cm
Bij afname van 20 Stuks :
49,45 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Verticaal hek 250 x 79 cm, geïmpregneerd
Bij afname van 34 Stuks :
21,56 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Schaarhek 250x59 cm, onder druk geïmpregneerd
Bij afname van 22 Stuks :
13,46 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 11 van 11 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Tuinhekken

Populaire filters in het assortiment Tuinhekken

Tuinhekken kopen bij HORNBACH

De juiste schutting kiezen . HORNBACH

Zoek je een passende tuinafscheiding voor in je tuin? Of het nu de voortuin of de achtertuin is, zoek niet verder! Bij HORNBACH ben je aan het juiste adres voor alle soorten tuinhekken en schuttingen. Denk aan een tuinhek van hout of een tuinhek van metaal. Een hek in de tuin is een praktische oplossing. Tuinhekjes worden vooral in de voortuin geplaatst. Eventueel met een poort of deur, of klaphekje. Het vergt nagenoeg geen onderhoud en ze gaan lang mee. Tuinhekken kunnen ook erg stijlvol zijn, zeker de houten tuinhekjes. Weet je niet welke schutting of tuinhek je moet kiezen?

Tuinhek van hout

Ze zijn er in verschillende types en houtsoorten. Denk aan geïmpregneerd vurenhout, grenen, Douglashout of een schapenhek van hazelnotenhout. Hier hoef je geen schapen voor te hebben overigens. Bevestig de houten hekken met het juiste poortbeslag voor tuinhout en tuinpoorten. Onderhoud het hout met de juiste beits.

Tuinhek van metaal

Metalen tuinhekken worden vaak gemaakt van gaaspanelen. Dit kunnen enkelstaafmatten of dubbelstaafmatten zijn. Beiden zijn robuust en tijdloos. Je kunt gemakkelijk klimplanten tegen de metalen hekken laten groeien. Bij een metalen tuinhek kun je ook denken aan een hedera schutting. Dat is in feite een metalen hekwerk of schutting waar je hedera (klimop) tegenaan laat groeien. Zo krijg je een natuurlijke tuinafscheiding!

Aan de slag met je schutting project!

Heb je vragen over schuttingen? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina schutting kiezen of bekijk onze handleiding houten schutting plaatsen voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je schutting!

De beste tuinhekken bestel je eenvoudig online

Wil je je tuinhek zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven