0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 14:13 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Compostbak


9 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Compostbak kunststof zwart 320 L
(63)
39,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Advies
Juist composteren

Juist composteren

Recycle je tuinafval en maak je eigen compost! Mest gecreëerd uit je eigen tuin is niet alleen duurzaam, het is ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Bouw jouw eigen compostbak in je tuin en laat de natuur zijn werk d ...meer

GARANTIA Urban Composter met kraan 15 l
GRAF
(1)
109,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
VITAVIA metaalzeef 3 in 1 set
Vitavia
(10)
36,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
LIFETIME Twin compostbak
LIFETIME
349,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Compostbak

Compostbak kopen bij HORNBACH

Composteren . HORNBACH

Recycle je tuinafval en maak je eigen compost! Mest gecreëerd uit je eigen tuin is niet alleen duurzaam, het is ook nog eens hartstikke leuk om te doen!

Bij het vullen van je compostbak voor de eerste keer, raden wij aan grote stukken te gebruiken, zoals stugge takken. Hierdoor komt er lucht bij het compost en kan water eventueel wegstromen. Bovenop de takken ga je voor een mix van organisch materiaal. Bladeren, keukenafval etc. Roer dit organisch materiaal stevig door elkaar dit komt het composteer proces ten goede.. Hierna is het een kwestie van regelmatig de bak bijvullen!

Gemaaid gras composteren

De vraag waar je naartoe moet met je wekelijks gemaaide gras is niet meer nodig als je een thermo-composteerder in de tuin hebt. Omdat gemaaid gras zeer nat, stikstofrijk en niet luchtondoorlatend is, moet het in de verhouding 2:1 met houtachtig shreddermateriaal worden gemengd. Het mengsel wordt met een compostversneller 'geënt'. Geregeld vermengen met een tuinvork verhindert het ontstaan van droge gedeelten.

Composteertips van HORNBACH!

  • Wanneer er te veel nat materiaal is, laat je het eerst wat drogen en meng je het daarna met de andere materialen, of je mengt er gehakseld materiaal bij.
  • Omspitten is niet aan te raden! Spit de waardevolle compost niet met de spa onder. Gebruik in plaats daarvan een zaaitand of tuinvork. De rest nemen de regenwormen wel over.
Leer alles over juist composteren!

De beste compostbak bestel je eenvoudig online

Wil je je compostbak zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven