0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-22 om 14:27 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Groene aanslagreiniger


10 resultaten(11 varianten)
Top-artikel
ECOSTYLE Terrasreiniger 5 l
Ecostyle
8,39 € * / Stuks
(1,68 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
HG groene aanslagreiniger kant & klaar 5 l
HG
(6)
5,59 € * / Stuks
(1,12 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
KB Groene Aanslag Reiniger concentraat 1 l
KB Home Defense
(2)
5,59 € * / Stuks
(5,59 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
ROUNDUP Groene Aanslag Reiniger concentraat 240 ml
2 varianten
Roundup
(1)
12,95 € * / Stuks
(53,96 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
PROTECT GARDEN Dimanin Ultra 1 ltr
Protect Garden
(1)
21,49 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
HG groene aanslagreiniger 1 l
HG
(1)
6,85 € * / Stuks
(6,85 € * / l)
Online bestellenniet reserveerbaar
HG terrastegel reiniger 1 l
HG
6,75 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
ECOSTYLE Terrasreiniger concentraat 1 ltr
Ecostyle
12,95 € * / Stuks
(12,95 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
HG terrastegel vernieuwer 1 l
HG
6,35 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
ECOSTYLE Terrasreiniger gebruiksklaar 750 ml
Ecostyle
8,89 € * / Stuks
(11,85 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Groene aanslagreiniger

Groene aanslagreiniger kopen bij HORNBACH

Algenbestrijding zwembaden | HORNBACH!

Na de winter valt het vaak pas op. De dode bladeren en het vochtige weer hebben een aanslag gepleegd op je terras. Wat je ziet is groene aanslag. Dit komt vaak voor als het weer vochtig is. Ook in de schaduwplekken waar weinig zon komt, zie je dit vaker voorkomen. Op de terrastegels groeit dan een verzameling van algen en mos. Dat wil je natuurlijk niet. Je hebt niet voor niets die mooie sierbestrating gekozen, dus het moet niet opeens groen uitslaan. Nu is natuurlijk de vraag: hoe kun je groene aanslag verwijderen? Het antwoord is simpel. Bij HORNBACH kun je namelijk een ruim aanbod vinden aan HG groene aanslagreinigers . Hiermee kun je mos verwijderen en je terras reinigen van de groene aanslag. Je kunt ook in de weer met een hogedrukreiniger , maar even de tegels behandelen met een terrasreiniger is net zo makkelijk.

Het beste tegen groene aanslag

Er zijn verschillende soorten groene aanslagreinigers. Kijk daarom goed op de verpakking hoe je het product moet gebruiken. Zorg in elk geval dat je terras vrij is van vuil en bladeren. De gebruiksaanwijzing kan aangeven dat het terras droog of juist nat moet zijn. Het kan ook zijn dat je de groene aanslagreiniger verdund moet aanbrengen, maar het kan ook onverdund zijn. Let dus goed op hoe je het product moet gebruiken. Vaak moet je even schrobben en soms afspoelen. Het resultaat zal oogverblindend mooi zijn! Je kunt zo gemakkelijk je terras reinigen. Kijk daarom bij de producten van HORNBACH om groene aanslag te verwijderen.

Aan de slag met je onkruid!

Heb je vragen over je tuin project? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. En kijk eens bij onze terras onderhoud pagina of leer alles over het aanleggen van een groene tuin voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je tuin!

De beste groene aanslagreiniger bestel je eenvoudig online

Wil je je groene aanslagreiniger zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven